LTLT ENEN ITIT RURU
Eventi » 10asis JUBILIEJINIS LSP NIGHTS renginys su pigiausiais gerimais visame mieste!
 I club
10asis JUBILIEJINIS LSP NIGHTS renginys su pigiausiais gerimais visame mieste!
8 April, Thursday @ Helios, Didžioji g. 28 (Vilnius)
LSP NIGHTS pristato:
Jubiliejinį 10-ąjį projekto LSP Nights renginį

Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto (VGTU), Vilniaus Universiteto (VU) ir Vilniaus Pedagoginio Universiteto (VPU)
studentams
2010 04 08/KETVIRTADIENIS
(www.lspnights.lt)
Su pigiausiais gėrimais visame mieste!

LSP Nights vakarėliai sėkmingai įžengė į balandžio mėnesį – pirmąjį šio mėnesio ketvirtadienį įvykęs Velykinis renginys, skirtas visiems sostinės studentams, – tiesiog lūžo nuo žmonių, - todėl tikimasi, jog šį kartą ir vėl bus sumušti visi aktyvumo rekordai, kadangi balandžio 8-osios renginys bus skirtas Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto (VGTU), Vilniaus Universiteto (VU) ir Vilniaus Pedagoginio Universiteto (VPU) studentams, kurie pateikę savo studento pažymėjimą iki 24h į jubiliejinį jau 10-ąjį šiais metais „LSP Nights“ renginį - pateks nemokamai! O šia proga alkoholiniais gėrimais ištisą parą vieninteliame sostinės klube galės mėgautis už perpus mažesnę kainą!

„Helios“ klubas šiam vakarėliui ruošiasi itin kruopščiai, kadangi tai jubiliejinis projekto renginys, – tad švęsti tikrai bus ką!!! Balandžio 8-osios renginio dalyviai ne tik džiaugsis patekę į karščiausią vietą mieste, kurioje galės išbandyti įvairiausius kokteilius už mažiausią kainą mieste, bet ir mėgausis aštuoniomis go-go merginomis, putų šou tiesiai ant klubo scenos, kojočių show ant klubo barų bei rezidentų parengtomis muzikinėmis staigmenomis. Remdamiesi pastarųjų renginių patirtimi, organizatoriai į jubiliejinį „LSP Nights“ renginį ragina atvykti anksčiau!


Projekto organizatoriai taip pat ragina visus apsilankyti projekto tinklapyje www.lspnights.lt !

Nepamirškite, jog artėjančio jubiliejinio „LSP Nights“ renginio metu (balandžio 8-ąją dieną) pačiais įmantriausiais gėrimais mėgausitės už mažiausią kainą visame mieste – tad apsilankyti šiame renginyje tikrai verta!
Caricato da: HeliosClub Helios
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Vota

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Birthday Today