ITIT RURU LTLT ENEN
Renginiai » Vilniaus senamiestyje duris atveria draugiškiausias kokteilių baras mieste!
 Klubai
Vilniaus senamiestyje duris atveria draugiškiausias kokteilių baras mieste!
4 Vasario, Penktadienis @ PUSKU PUSKU BAR, Trakų g.2 (Vilnius)
“Paskutiniu metu Vilniuje vienas po kito kaip grybai po lietaus dygsta barai! Turime pigiausių, brangiausių, prabangiausių, seksualiausių... Tačiau apie draugiškiausią – girdėti dar niekur neteko!”,- pasakoja iš pažiūros itin draugiška naujojo kokteilių baro savininkė Justė,- jau vasario 4-ąją dieną kviečianti į naujojo kokteilių baro, įsikūrusio Trakų g., atidarymą!

Neeilinis ir itin linksmai skambantis draugiškiausio kokteilių baro pavadinimas – “PUŠKU PUŠKU“ – pasirinktas bendradarbiaujant su sėdmaišių gamintojais! “PUŠKU PUŠKU“ barą tikrai pamils tie kam svarbus patogumas ir jauki aplinka, čia nekils problemų prisėsti ir papuškuoti patogiuose sėdmaišiuose su skaniu kokteiliu rankoje!

“PUŠKU PUŠKU“ baras jau dabar turi gerų draugų, kurie nekantrauja pasidalinti savo energija ir gera nuotaika prie bare įrengto dj stalo. Tai visiems sostinės naktinio gyvenimo mėgėjams gerai pažįstami veidai, tačiau kol kas laikomi paslaptyje. Nors neužaugę prie dj pulto, šie veikėjai gerai atspindės ir padės kurti draugiškiausio kokteilių baro mieste atmosferą.



Rasti naująjį kokteilių barą bus tikrai nesunku. Jis įsikūręs šalia visiems Vilniečiams gerai žinomų naktinio gyvenimo pašvaisčių – „CanCan“ picerijos, naktinio klubo „Tarantino“ bei „Pabo Latino“. Kainos irgi nesikandžios – ypač apsilankiusiems kartu su draugais! Baro meniu bus speciali skiltis – “DRAUGŲ MENIU“! Pavyzdžiui, Red Bull Vodka kokteilis jame kainuos tik 5lt! Žinoma su sąlyga, kad kokteilį turėsite pirkti ne tik sau bet ir draugui (verslo kalba tariant - ne mažiau nei du vienetus)! Tuo tarpu baro apsauga, nors ir draugiško veido, - bus griežta! O kaip kitaip sukurti draugiškiausią aplinką jeigu ne kruopščiai renkantis draugus!?!

“PUŠKU PUŠKU“ baras žada išsiskirti ne tik vakarėlių įvairumu bet ir sostinėje neįprastu darbo laiku. Nuo ketvirtadienio iki šeštadienio dirbantis baras, lankytojams duris atvers nuo 22 val. Ketvirtadieniais bus dirbama ligi paskutinio kliento, o savaitgalių dienomis net iki 9val. ryto. Žinant naujosios vadovės pomėgius švęsti ligi paryčių – „PUŠKU PUŠKU“ turėtų tapti jaukiausia afterių vieta.

Taigi jau vasario 4 d. visi draugai ir draugų draugai renkamės papuškuoti naujajame kokteilių bare „PUŠKU PUŠKU“, įsikūrusiame adresu Trakų g.2!
Patalpino: HeliosClub PUSKU PUSKU BAR
 
Показать все
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį