ENEN ITIT RURU LTLT
Blogs

O sako,kad atsitiktinumu nebuna:)

2010 08 08 | keywords: drauge, meiluze

Situacija labai paprasta: sedi paneliu kompanija bare ir staiga prie gretimo staliuko atsiseda vienos is ju meiluzis su savo zmona. Kaip tokioje situacijoje pasielgti tai panelei? Iseiti,sukelti skandala ar apsimesti, kad viskas gerai? Vyriskis apsimeta, kad jos nemato sedi nugara atsukes i ja ir meiliai burkuoja su zmona:) Nejaugi jis savo meiluze taip pasitiki, kad taip rizikuoja ir kodel apsimeta, kad nemato nors jos nepastebeti neimanoma ir kodel reikia sesti prie gretimo staliuko kai aplink daug laisvu stalu??????????? Taip vyrai taip elgesi ir as iki siol negaliu suprasti kodel?:)
Commenti(3)
Salomejus (Kestusis, 62) 2010 Rugpjūčio 11 11:27  
Situacija totia -
sedi vat salia zmona,
Prie stolelio kito
sedi tavo - fifa,,,
Mandagei tik paprasyk
eini pasiusioti,,,
O tuomet - pro sali edams
meiluzei savo ranka pamojuosi,,,

Dr_Funk (Tadas, 96) 2010 Rugpjūčio 09 23:44  
o tai ka jam reikejo daryt? pristatyti zmonai savo meiluze? isivaizduoji savo vyra, kuris Tave atsivedes i kavine pasakytu, cia mano meiluze, as su ja Tave apgaudinejau, bet nieko tokio, siandien mes atejom pabut dviese, pawakarieniaut... beto manau ta pati meiluze, puikiai zinojo, kad jis turi zmona ir t.t. tai protingiausia ir buvo islaikyti tokia situacija, kad niekas niekam neissiduotu. Ar ta mergina-meiluze irgi labai norejo skandalo kavineje, kurioje ja isvadintu sliundra ir pan.? O beto vyrui iejus i bara/kavine su zmona ir pamacius meiluze nesakysi, ne, man cia nebepatinka, einam kitur(nors jau buwo suplanave vakarieniaut ten)..

Kristi5000 (Kristis, 44) 2010 Rugpjūčio 09 08:51  
Atvaziuoja blondine i servisa, sako Meistreliui: -Neveikia ne viena posukiu lempute, Padekit! Meistras ijungia posukiu svirtele, viskas kaip ir vietoj, sako viskas gerai!
Blondine:Meistre kur jus ziurit! va veikia, va uzgeso va veikia va uzgeso..

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Vota

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį