LTLT ENEN ITIT RURU
Blogs

Kaip suvilioti mergina!!

2009 12 26 | keywords: mergina, viliones, buciniai

Patarimai kaip suvilioti mergina. Isgirsite to ko dar nesate girdeja:D
1. Klausimas kankinantis visą vyriškąją giminę. Jau vaikystėje berniukai bando patraukti mergaičių dėmesį ir tai daro įvairiausiais būdais.

Vienas iš jų, tampymas už kasyčių. Na,o bręstant abiem lytim viskas keičiasi: požiūris į gyvenimą, atsiranda savianalizės, keliamos problemos, klausimai.


Taigi šis klausimas kaip suvilioti merginą augant darosi vis sudėtingesnis. Tačiau į jį yra ne vienas atsakymas.

Išskirsiu du merginų tipus: „rožinės panteros“ ir sudėtingai paprastos. Taigi pirmojo tipo mergina atrodo maždaug taip: Ilgaplaukė, mėgstanti aptemptus rūbelius, aukštakulnių ir rankinukų kolekcija nuo jų tiesiog neatsiejama. Manau visi supratote ką aš turiu omeny. Taigi tokią merginą gali sužavėti brangiomis dovanomis, savo automobiliu, ji lengvai pasiduos tavo vilionėmis jei pastoviai pietausite kavinėse. Ir jokiais būdais nesumastyk tokią merginą nusivežt pažaist boulingo, ar šiaip siūlyti aktyvesnės veiklos, nes joms nulūžęs nagas prilygsta pasaulio pabaigai, o su sportiniais bateliais „rožinės panteros“ paprasčiausiai nevaikšto. Ir nėra čia kuo stebėtis, nori suviliot tokią merginą, gerai jei turi storą piniginę, o jei tu studentėlis mėginantis atkreipt tokios merginos dėmesį, tai tu greičiausiai optimistas.

Na, o sudėtingai paprastos merginos dažniausiai taip neblizga kaip pirmasis merginų tipas, nes jos paprasčiausiai tam neskiria per daug savo brangaus laiko. Tokiai merginai suviliot nebūtina stora piniginė, tačiau būtinas atkaklumas. Mėgsta panelės komplimentus, tačiau labiau mėgsta vaikinų paprastumą ir komunikabilumą. Tokiai merginai didesnį įspūdį paliksi kalbėdamas apie hobius, studijas, keliones, nei per patį pirmąjį pasimatymą ištarti: “Tavo graži figūra, šok į mano bmw ir lekiam paūžt“. Šito tipo merginos į santykius žiūri kiek rimčiau, nėra tinkamo, bet kokio nereik. Turi įgyt jų pasitikėjimą ir tik tada gali kalbėt apie jausmus.

Na, o pabaigai parašysiu. Visos merginos skirtingos, tačiau visas jas mažų mažiausiai galime priskirti prie vieno ar kito tipo. Ir beabejo visos panelės dievina gėles. Ir visiškai nesvarbu ar tai rožė, ar lauko ramunė. Bet jau dovanodamas gėlę, jūs parodot, kad pagalvojot apie ją.

2. Na čia recepto nerasi bet šaukštelį patarimo galima. Mergina kaip ir visi žmonės nori būti išklausyti ir išgirsta. Mokinkis klausytis nors jauti kad šneka vėjus. Paklausk jos nuomonės ir jei labai skiriasi nuomonė švelniai išsakyk savo poziciją. Leisk pasijausti pokalbio dalyviu. Skatink ją reikšti protingas mintis (nesakau jog jos to nemoka) kas skatins jaustis labiau savimi pasitikinčiomis. Nekalbėk garsiai apie tai ko tu iš jos nori. Taip išvengsi kazanovos įvaizdžio. Na jei tu su ja tikrai nori rimtai draugauti tai paprasčiausiai tapk patikimu draugu ir tiek. Sėkmė garantuota. Kitais atvejais anksčiau ar vėliau nusivilsi.... Be to čia tik mano nuomonė pagrįsta patirtimi.
Commenti(1)
materfux (Gitanas, 28) 2010 Gegužės 12 16:08  
Tai tau tokia nuomone, as tik savo nuomone pasakiau ir tiek.. jei netiesa tai sakykit

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Vota

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį