RURU LTLT ENEN ITIT
Autorius Didysis "XFactory" klubo atidarymas! @ ClubX Factory 2010-04-09
Nežinomas  Parašyta: 7 Balandžio 2010 13:14
[url]http://www.pazintys.lt/event_details/view/index.php?e_id=1804[/url]

Buvęs Men's Factory... To „klubo vadovui“ pirmiausia reikėtų pasirūpinti, kad apsaugos elgesys būtų mandagus, taip sakant „adekvatus“, o ne svečiai turėtų šokinėti apie apsaugą (nors iš viso sunku suvokti iš kur ta apsauga tokia imama). Šiaip eidamas į panašias vietas ir pinigų pasiėmu, ir apsirengiu tinkamai, ir „face“ mano geras, žodžiu niekur kitur niekada nekildavo jokių problemų, tačiau kai paskutinį kartą buvau tame klube, dar senu pavadinimu, buvau šokiruotas tiek apsaugos elgesio, tiek aptarnavimo kultūros. Jau nekalbu apie tai, kad stovėjęs prie durų „face“ kontrolierius akivaizdžiai pats buvo nuo kažko „apsvaigęs“ ar šiaip labai jau pavargęs... Nerekomenduoju ten lankytis, nebent gyvenimas labai liūdnas ir ieškote "nuotykių".

MensFactory, 39
Įrašai: 10
 Parašyta: 7 Balandžio 2010 21:38
Na ar būtina čia verkti bei slėpti savo tapatybę dėl to, kad Jūsų neįleido į klubą? :) Klubas turi visišką teisę įleisti į vidų žmogaus nepaaiškinant priežasties. O priežastis turbūt buvo Jumyse. :). Jūsų antireklama čia nepadės. Galiu net nudžiuginti, sulyg naujo klubo atidarymu keičiasi beveik visas personalas. ;)
Nežinomas  Parašyta: 7 Balandžio 2010 22:21
Na as manau kad komentaras visiskai kvailas,nemanau kad jei jau buvai neapsvaiges,pasipuoses ir t.t ir pan imtu ir neileistu :D pervertini situacija ir pateiki labai klaidinga info todel kad ten neinama is neturejimo ka veikt ar ieskant nuotykiu,o einama norint atsipalaiduoti ir praleisti vakara geroje aplinkoje bei kompanijoje.

P.S. Personalas ir komanda ten yra Super,jei patys normaliai nemokat tai ir su jumis normaliai nesielgiama!!!
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį