RURU LTLT ENEN ITIT
Blogs

http://karstoszirkles-vanela.blogspot.com/2009/11/ilgalaikis-garbanotu-plauku-tiesinimas.html

2009 12 01 | keywords: ilgalaikis, plauku, tiesinimas

+1

ILGALAIKIO PLAUKŲ TIESINIMO PRIVALUMAI:
1. Laiko taupymas - kiekvieną rytą nesugaišite valandų valandas prie veidrodžio, bandydama ištiesinti pasipūtusius ir/ar garbanotus plaukus.
2. Pagalba plaukui – procedūros metu yra užlydomi plauko žvyneliai, todėl plaukai nelūžinėja, neskilinėja, ir tuo pačiu tarsi skatinamas plauko augimas.
3. Mažiausiai 5-6 mėnesius džiaugsitės tiesiais plaukais. Tai priklauso nuo plaukų augimo greičio. Bet, net ir daugokai ataugus plaukams nuo šaknų, plaukai vis dar kris tiesiai, nes plauko ilgis juos temps žemyn.
4. Pinigų taupymas. Tiesindama karštomis žnyplėmis, Jūs naudojate brangias tiesinimo priemones, kad nepakenkti plaukui, ir šią procedūrą atliekate kiekvieną rytą. Priemones tepate per visą plauko ilgį. Atlikus ilgalaikį tiesinimą, ir plaukui ataugus- pakanka tiesinimą pakartoti tik ant ataugusių plaukų šaknų.
5. Nepažeidžiama plauko struktūra. Procedūra tinkama tiek jaunesnėms, tiek vyresnėms moterims.
6. Rekomenduojama ne tik garbanotiems plaukams, bet ir banguotiems, pūstiems, nepaklusniems.
7. Įmanomas ir dalinis ilgalaikis tiesinimas (pvz. tik kirpčiukų).
8. Procedūros metu plaukas nepažeidžiamas, nes atliekant ilgalaikį plaukų tiesinimą yra naudojama Alfaparf HYDRA TEXTURE nauja sistema, kurios pagrindą sudaro „mikrokempinėlių“ kompleksas, t.y. plauko drėkinimas vyksta visos procedūros metu.
9. Priežiūra itin paprasta – tiesinimo žnyples praktiškai galite atiduoti savo priešui. Šampūnai naudojami tokie patys, kaip ir po plaukų dažymo.
Nerekomenduojama 2 savaites prieš procedūrą dažytis plaukus. Po tiesinimo praėjus 2-3 paroms, jau galima dažytis su balzaminiais dažais, su cheminiais – po 2 savaičių.
www.vanela.lt
Comments(1)
wilmaa23 (Absoliuti, 41) 2009 Gruodžio 01 09:49   +1
http://karstoszirkles-vanela.blogspot.com

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį