ENEN ITIT RURU LTLT
Blogs

Grazink SIRDI II

2011 09 19 | keywords: sirdis, meile, vyras, moteris, pora

Mane paliete si Moters israiska ...

"...isibrovei taip saiziai,kad sprogo ausu bugneliai...nedusink mano zodziu...nulipk nuo mano skausmo ir netraiskyk jo,neblaskyk mano prisiminimu...mano tikejimo(tavim).Atiduok sirdi...tokia pat...tyra,nesutrypta,tikincia ir laukiancia...nereikia dabartines:isdziuvusios,kruvinos,beprasmes,besieles ir be akiu...pasilik ja sau....tik grazink man manaja ir tada isnyk...kaip oras,sakalas,kaip vampyras nekties uzklote...Pranyk,negryzk...tik grazink sirdi...ir dalele manes."

tiek , jog pajutau , jog verta Man pasireikst tai pat ...
po jos net galima nesulaikyt asaru .. nors sulaikiau savasias , taciau .. ech .. kartais butu gerai ir paciam paverkt .. tad suprantu visus ..
p.s. tikiuos "lunnaa, 28" nepyksta , jog sitaip elgiuos ..


Tuo paciu metu MATAU ka isreiskei ir tuo paciu galiu atskleist .. nera taip , jog yra Tavo sirdis ir kita sirdis (ne tavo) = (pasilik ja sau) .. NERA TAIP .. vos tai matai .. iskart pajunti , jog tik pati gali "ATSIIMT" savaja sirdi .. , nes jauti butent TIK savo .. jei tiki , jog kazkas turi grazint tau Tavaja sirdi ir kazkas pasilikt savaja .. tai NIEKUR kitur .. kaip tik TAVYJE buvo/yra/bus si savijauta .. o "atsiemus" .. suprasi , jog visada SAVO SIRDI turejai .. tik tikejai , jog ji priklauso kazkam kitam ...

Tai lyg turint rakta nuo savo namu , trankytis i duris , jog ileistu , netikint , jog pati gali atsirakint duris .. "nematant" , jog rakta Turi ..

siulau pasiziuret
http://www.youtube.com/watch?v=9smZHKqyMU4&feature=related

gal net paskaityt dar karta ..
del to II sirdys ir gali plakt kaip I
su Meile ..




FROM THIS ...



[pic=8a403c8a4a99a.jpg][/pic]



TO THIS ...



[pic=3df3b68978f3e.jpg][/pic]
Comments(3)
lunnaa (Lunna, 40) 2011 Rugsėjo 20 09:29  
tai aciu nors uz tai :)

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Rugsėjo 19 15:19  
o man patiko kaip sugebejai tai atskleist .. del to ir norejos paciam pasireikst .. na kagi .. nepyk , jei tavo tuos pacius zodzius pakopinau .. juk parasiau kieno jie .. ;)

lunnaa (Lunna, 40) 2011 Rugsėjo 19 11:15  
klipuka tai ziauru imetei...net negalejau iki galo perziuret.....o del tavo komentaro tai ats atsakiau savo bloge....ir taip...butu gerai,kad daugiau taip nesielgtum

Post a Comment