LTLT ENEN ITIT RURU
Blogs

Olialia Dream Team komanda

Mes kaip ir televizija, skelbiame naują sezoną! Šiandieną išsiuntėme laiškus visoms atrinktoms mergaitėms ir ruosiamės atrankai.

Atrodo labai nedaug laiko prabėgę, o tiek daug visko nuveikta. Turiu šio menesio planus prieš akis ir galvoju kaip apsisukti turint tik tiek merginų. Tačiau juk viskas yra įmanoma, ar ne?

Atranka bus nedidelė tačiau labai tikslinga, pakvietėm tik tas merginas, kurias ir noretumėm matyti (na žinoma nusprendėme pagal nuotraukas, o jos kartais apgauna; )) Bet kokiu atveju dėkojame visoms siuntusioms merginoms, Aciu už tai,kad domitės Olialia projektais ir tai tikrai nėra paskutinis Olialia sukurtas projektas. Jų dar turėsime begales ir tuo net neabejoju, todėl patarčiau Jums sekti naujienas, dalyvauti mūsų renginiuose bei kaip galite bandyti prisidėti prie šio projekto :)

Taigi,[b] šiuo metu pildome Vilniaus komanda. Ir 08.30 Kvieciame merginas i atranka vyksiancia Pacha klube 18 valanda. (daugiau info - [email protected]) [/b]
Kauno komanda jau turejo atranka, taciau zinau,kad rugsejo mėnesį bus daroma dar viena atranka. Tai Kauno merginos galite siųsti savo nuotraukas bei aprašymus: [email protected]
Klaipėdos merginos galite bendrauti su Kristina Tarasevičiūte ([email protected])


Šiam kartui tiek, sekite mūsų naujienas, butinai informuosime apie savo dalyvavima,kad tie, kurie nematė mūsų pasirodymo, galėtų pasižiūrėti.
Comments(0)
No Data Found
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį