RURU LTLT ENEN ITIT
Blogs

Rajoninis naujakas arba mama pagimdyk mane atgal

+1

Apvemtas sniegas svintanciuose rytiniuose zirmunuose is darbo griztanciam kapiniu sargui Slavikui tikrai nepasakys, kad vakar cia buvo sutikti naujieji metai. Tai kasdienybe. Besimetantys tusti buteliai su kai kur meistriskai isuktais panaudotais prezervatyvais, o salia vietomis besimetantis ir girti tu buteliu savininkai nenustebins ir troleibusu vairuotojos, kuri pachmelna skubes i jau keturesdesimt metu jos vazinejama uzburta rata: stotis-zirmunai-stotis-zirmunai..

Naujakas rajone prasideda tradiciskai: susiburia vietiniai hobitai ir orkai kuriu saujales paivairina troliai ir kiti betoninio misko gyventojai. Pirmoji sventes dalis buna, kaip ir betkuri faktiskai diena: slapimo pusle uzpilama trigubai didesniu turiu tarybines tradicijos vodkos, kuri uzgeriama optimos alumi. Zinoma veiksmas vyksta skambant rusiskai muzikai, bei zoologijos soda primenanciais garsais (Vitalikas matyt aiskinas santykius su Vadiku). Veliau, slapimo pusles turinys pradeda verztis visomis formomis: burna, ausis, zinoma apatinis zvimbaliukas ir kai kuriem ir uzpakaline anga padaro fail.

Gerai apdujusioms ir taip apdujusiu cebureku megeju smegenims nebeuztenka dvieju kambariu buto, joms reikia daugiau erdves, todel iseinama i kiema. Pakeliui pazymima sunu principu laiptines teritorija. Toliau buna pirmos pasitaikiusios moters kabinimas gatveje: Tu grazi as otvicaju, einam pasidulkint. Taciau viska nutraukia sproginejancios petardos. Pagrindinis akcentas kieme buna pataikyti is fejerverko kam nors i langa (ar galva) arba uzmest petarda kokiam Petrui i balkona. Kai saudmenys baigiasi, brigada traukia sukti ratus po rajona, pakeliui pamesdama girciausius savo narius.

Svente dazniausiai baigiasi: komisariate (kpz), svetimo orko bute po stalu, pusnyje po balkonu, tualete po dangciu, balkone po buteliu ir panasiai..

Graziu jums svenciu! ;)
Comments(0)
No Data Found
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį