RURU LTLT ENEN ITIT
Blogs

SVEIKI, IŠPUOSELĖTI PLAUKAI SU REGENE - PROFESIONALŲ REKOMENDUOJAMA KOSMETIKA IŠ GAMTOS!!!

Galvos odos ir plaukų priežiūrai
REGENE
SVEIKI, IŠPUOSELĖTI PLAUKAI IR GALVOS ODA SU PROFESIONALIA KOSMETIKA IŠ GAMTOS! NaujienaAUJIENA
Efektyvi ir profesionalų rekomenduojamai galvos odos ir plaukų priežiūros priemonių linija, sukurta Italijosje, „DERBE“ laboratorijoje. Daugiau nei 40 metų priemonių linija yra šios srities lyderė Italijoje. Visi gamybos etapai griežtai prižiūrimi. Produktai sukurti iš augalinių sudedamųjų dalių, be gyvulinės kilmės priedų. Priemonių Lliniją sudaro putojantys šampūnai, valomieji aliejai, įtrinamieji losjonai ir kaukės įvairioms galvos odos ir plaukų problemoms spręsti ir skirta: normaliems plaukams ir jautriai galvos odai, linkusiems riebaluotis, nusilpusiems, pažeistiems arba dažytiems, intensyviai slenkantiems plaukams, pleiskanoti linkusiaiems plaukamsgalvos odai. Taip pat pristatoma atkuriamoji apsaugos priemonių linija, stabdanti plaukų galiukų sausėjimą, lūžinėjimą bei plaukų šaknų pažeidimus.
- Plovimo priemonių veiklioji medžiaga, sudaranti standžią putą, - – tai laurilo gliukozidas, išgaunamas iš kokosų aliejaus (lauril-) ir cukraus (gliukozės). Ji švelniai valo ir mažina įtampą galvos odos paviršiaus įtampąuje.
- Pagrindinės sudedamosios preparatų dalys: vitaminai A, B, E, PP, H, biotinas, hidrolizuoti sojų baltymai, ryžių baltymai, kviečių baltymai, pipirų, ženšeniųo šaknų, varnalėšųos šaknų, hamameliųo aliejų ekstraktai, bičių pienelis, bičių vaškas, bičių pikis, pantenolis ir kt..
- Veikliosios medžiagos yra hipoalerginės, dėl to gali naudoti paaugliai.
- Priemonės nesukelia pripratimo sindromo, t. y. nustojus jas naudoti, problema neatsinaujina.
- Neatliekamai bandymųai su gyvūnais.

Daugiau infromacijos: www.green-line.lt
wwws.lenkaplaukai.lt
Comments(0)
No Data Found
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį