LTLT ENEN ITIT RURU
Blogs

Ieškau partnerio - partenrės

2013 08 09 | keywords:

Sveiki labai ieškau žmonių norinčių užsidirbti daug pinigų -taip taip ne gauti, o užsidirbti - ir tai įmanoma . tačiau reikės truputį daugiau nei minimalių pastangų . Kompanija TianDe į Lietuvą atkeliavo prieš 1,5 metų turime daugiau nei 400 produktų . TianDe yra rusų kompanija gaminanti produkciją rytuose Tibeto regione. Tai yra gydomoji kosmetika ir kosmeceutika su daugybe žolelių pagamintų pagal senus Kinų medicinos receptus. Kvapas ne visų produktų yra malonus tačiau poveikis atperka viską.
Kompanija TianDe yra tinklinis marketingas (tai ne piramidė) jame kiekvienas žmogus gali užsidirbti daugiau negu jo sponsorius. tai linijinis tinklinis marketingas. Kaip ir minėjau nežadu lengvo darbo . kadangi kompanija labai jauna - konsultantų sparčiai daugėja taip pat daug yra ir neišdirbtų plotų . Žodžiu veikti tikrai yra ką!
Šiuo metu labiausiai reikalingi servis centrai įvairiuose miestuose -ypatingai Kaune. Žinoma įsikūręs servis centras galės dirbti su užsieniu ieškoti kompanijos atstovų kitose šalyse katalogai yra verčiami rusų -anglų - lietuvių - ir dar keliomis kalbomis .
Susidomeję šia veikla rašykite -mokysime jus dirbsime su jumis kartu nepaliksime vienų padėsime įsitvirtinti. Kompanija už gerą darbą atsidėkos patikėkit manim !
Viską labai dataliai aptarsime kad nebūtų jokių neaiškumų PM. :)
Comments(0)
No Data Found
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį