ENEN ITIT RURU LTLT
Blogs

Skaitytojų pageidavimu - kaip tapti merginų magnetu

2013 05 20 | keywords: patrauklus, profilis, anketa

Ok, parašysiu kaip patiuninguoti savo anketą, kad mergina ja susidomėtų. Taip, tai marketingas. Beje, rašau tiems vyrams, kurie norėtų rimtų santykių, sexo čia ir taip krūvomis pridėta ir tokiems paprastai tiuningo nereikia.
Nuotraukos patraukia dėmesį, o aprašymas priverčia pažiūrėti atidžiau, gal netgi parašyti jums pirmą žinutę.
1. Nuotraukos. Įkelkite bent dvi nuotraukas - portretinę ir visu ūgiu. Fotografavimas kaip hobis dabar toks populiarus, kad galiu lažintis, jog surasite mažiausiai vieną draugą, kuris jus galėtų nufotografuoti profesionaliau nei jūs save telefonu prieš veidrodį. Šypsena ir tiesus žvilgsnis - privalomi dalykai. Įkelkite kitą nuotrauką, kurioje esate visu ūgiu, ypač gerai jei tai nuotrauka iš kelionių ar atspindinti jūsų pomėgius. Nuotraukų gali būti 2-8. Daugiau nebūtina, čia ne kastingas. Kokių nuotraukų vengti žr. ankstesnį postą. Jei esate pareigūnas, įkelkite nuotrauką su uniforma. Merginos "lydosi" dėl uniformų.
2. Parašykite apie save. Rašykite paprastai, trumpais sakiniais, aiškiai. Parodykite savo jumoro jausmą, bet nerašykite vien juokeliais - tada gali atrodyti, kad jūs į nieką rimtai nežiūrite. Venkite nuvalkiotų juokų. Parašykite apie savo pomėgius. Ypač, jei turite kokį originalų hobį, kaip pvz. paukščių žiedavimas. Geras mixas - du įprasti/populiarūs pomėgiai ir vienas orginalus. Taip parodysite, kad jūs unikalus, tačiau ne freakas. Muzika ar filmai dar nėra hobis. Parašykite konkrečiau, pvz. kokį stilių ar kokį režisierių mėgstate. Trumpiau - geriau, šiame puslapyje tam ir vietos ne per daugiausiai.
3. Parašykite kokių santykių jūs norėtumėte. Tai, kad paspaudėte mygtukus "bendravimas", "seksas" ar "rimti santykiai", dar pasako ne viską. "Ieškau merginos/moters romantiškai draugystei ir norėčiau ateityje sukurti šeimą" - galingas magnetas! Arba paminėkite, ką jūs vertinate santykiuose: pvz. pasitikėjimą, atvirumą, nuoširdumą.
4. Jau aprašyme galite įdėti kvietimą susitikti ar pasikalbėti. Jei gyvenate kur nors nedideliame miestelyje ir norite padidinti savo šansus ieškodami merginos didesniame mieste, paminėkite, kad gyvenu Aaaaaaaaa, bet dirbu/labai dažnai būnu Bbbbbbbbbb.
5. Kartkartėmis atnaujinkite profilį, bent jau pakeiskite vieną-dvi nuotraukas.
Kai baigsite rašyti, pasižiūrėkite dar kartą, ar aprašyme nėra gramatinių klaidų. Worde yra spelling-checkas, pasitikrinkit. Niekaip neįrodysite, koks jūs sėkmingas ir protingas, jei žodžiuose bus gramatinių klaidų.
Nieko naujo nepasakysiu, vaikinai ar vyrai vis dar laiko kamuolį rankose, tad rašykite merginoms laiškus pirmi. Greičiausiai mergina pasižiūrės į jūsų anketą tik tada, kai gaus jūsų žinutę. O tada jau: 1. Nuotraukos. 2. Aprašymas. 3, 4 ir 5 punktai yra kaip sakoma, up to you (savo nuožiūra), galite įtraukti, galite ir ne.
Galite anketoje bandyti pameluoti, niekas jums to neuždraus, bet moterys daug geriau ir greičiau perpranta melą už vyrus, taigi greičiausiai jau per pora pirmųjų laiškų, o vėliausiai - per pirmą pasimatymą būsite išlukštentas ir išspirtas iš sąrašo.
Ir paskutinė rekomendacija - atsiverskit populiariausių vaikinų/vyrų profilius ir pasižiūrėkit ką jie daro, kad jiems taip sekasi. O tada pasidarykite savo išvadas. Sėkmės.
Tiesa, parašykite komentaruose kaip sekėsi.
Comments(1)
marson (Sofia, 37) 2013 Spalio 21 04:15  
Sveiki mieli.
Mano vardas yra Favour. Aš tik pamačiau savo profilį šiandien pazintys., Ir aš nusprendžiau kreiptis į jus. Prašome maldauju turėkite šiek tiek laiko už mane. Prašome susisiekti su mane atgal tiesiai į savo privatų elektroninio pašto adresu
([email protected]) taip, kad i atsiųs savo duomenis ir viskas apie mane. Prašome susisiekti su manimi šioje svetainėje.
([email protected])
========================
Hello dearest.
My name is Favour. I just saw your profile today at pazintys., and i decided to contact you. Please i beg you to please have a little time for me. Please contact me back direct to my private email at
( [email protected] ) so that i will send my details and everything about me. Please don't contact me on this site.
( [email protected] )

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį