RURU LTLT ENEN ITIT
Blogai

2009.05.29 Playa B-Day Bash @ Brizas with Kaydee (USA)

2009 05 24 | raktiniai žodžiai: my, b-day, party!

+1

[b]Klaipėdai - aštrūs Kaydee aka K-Skills tekstai[/b]

Didžėjų bei renginių organizatorių komanda „Street Industry“, ne vienerius metus skleidžianti Klaipėdoje hip hop, funk, beats, breaks, dub garsus, penktadienį (gegužės 29 – ąją) bare „Brizas“ muzikos mylėtojus suburs šventiniame vakarėlyje „Playa B-Day Bash“.

Čia skambės ne tik Playa gimtadienio setas, bet ir svečio Kaydee aka K-Skills balsas. „Bus vienas iš nedaugelio vakarėlių, kuriuose pasirodo MC iš JAV“, - pažymi organizatoriai.

Iš Maryland`o kilusio Kaydee aka K-Skills pirmasis singlas „First Class“ buvo išleistas dar 1998 - aisiais ir susilaukė milžiniško pasisekimo Europoje, Kanadoje ir Australijoje. „First Class“ sėkmė lėmė Kaydee kelią į radijo laidų „The Stretch & Babbito Show“ („NYU“ radijo stotyje) ir „The Nuyorican Café“ eterį bei gyvą pasirodymą su tokiais atlikėjais kaip Company Flow ir J-Zone.

Po dviejų metų kartu su Dr. Becket ir El Da Sensei („The Artifacts“) buvo įrašytas antrasis singlas „Creativity“, kurio apžvalgas rašė „URB“, „The Source“ bei „Elemental“ žurnalai.

Tačiau didžiausio pripažinimo Kaydee aka K-Skills susilaukė su trečiuoju singlu „Patience and Persistance“. Pastarasis puikavosi pirmojoje www.ughh.com lentelės vietoje net 8 savaites. 2001 – aisiais Kaydee aka K-Skills suvienijo jėgas su „Celph Titled & Apathy“ ir išleido bendrą darbą „Get off my Nuts“. Vėliau sekė ir ketvirtasis Kaydee singlas su šia įrašų kompanija - „Who‘s Fucking Around“.

2002 – aisiais atlikėjas surengė turą „True School Academics“ po Europą kartu su J-Live, 7L & Esoteric and Apathy. Kryptingai dirbdamas Kaydee išleido dar tris svarbius leidinius: „The Sonic Energy EP“, „Come tu mi vuoi“ ir „Living Trife“ (su Maylay Sparks).

2006 – aisiais ir 2007 – aisiais Kaydee aktyviai dirbo įrašų studijoje – pasirodė du jo albumai „Rawcore“ ir „Kaydee and Chief are The Groove“.

Penktadienį bare „Brizas“ uostamiestis turės unikalią galimybę gyvai klausytis Kaydee aka K-Skills bei šėlti pagal „Street Industry“ didžėjų - Playa, Remedy ir Fella - ritmus.

[pic=eab13b9ff598d.jpg][/pic]

[pic=c4feabcb45732.jpg][/pic]
Komentarai(0)
Duomenų nerasta
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį