RURU LTLT ENEN ITIT
Мероприятия » POSH Grand Opening Party: TIK KVIESTINIAMS ASMENIMS
 Клубы
POSH Grand Opening Party: TIK KVIESTINIAMS ASMENIMS
26 август, Friday @ POSH, XXX g. XX-XX (Vilnius)
Naujojo POSH kokteilių klubo atidarymas: nuo geriausių Sushi meistrų iki gražiausių barmenių

Rugpjūčio 26 dieną, penktadienį, duris atveria naujutėlaitis kokteilių klubas „POSH“, įsikūręs pačioje Vilniaus širdyje, šalia Operos ir baleto teatro. Kokteilių gausa, specialus kavų bei Sushi meniu, stilingas interjeras, kokybiškas aptarnavimas, privatumą garantuojanti VIP zona, erdvi šokių aikštelė ir daug daug geros šokių muzikos,- tai tik nedidelė dalis to, kas jus privers čia dar ne kartą sugrįžti. Panašu, jog „POSH“ klubo savininkai nusprendė iš esmės peržiurėti klubinės kultūros žmogaus portretą.
POSH kokteilių klube turės ką veikti ne tik kokteilių, bet ir užkandžių mėgėjai! Ištisą parą veikiantis POSH Sushi baras ir jame dirbantys Sushi meistrai, šio amato išmokę tekančios saulės šalyje – Japonijoje, pateisins net ir didžiausių gurmanų lūkesčius. Patogus naujojo kokteilių klubo išplanavimas bei jame įrengti atskiri du barai suteiks galimybę klientams patogiai bei erdviai besišnekučiuojant leisti laiką prie baro.
POSH kokteilių klube jau sumontuota ir jūsų įvertinimo laukia viena galingiausių mieste garso sistemų, šviesos ir vaizdo technika taip pat niekuo nenusileis šiuo metu Vilniuje veikiantiems ar veikusiems naktiniams klubams. Tuo tarpu baro kainos ir kokteilių gausa nustebins ne vieną.
Atidarymo vakarėlyje, iki kurio jau daugiau nei mėnesį ant pirštų skaičiuojame dienas, susirinks tik kviestiniai sviečiai, - kaip visada pirmieji klubo lankytojai bus Lietuvos žvaigždūnai ir žvaigždutės. Tad jei dar neturi pakvietimo – jau pats metas būtų juo pasirūpinti, kad netektų stovėti už durų! Atidarymo proga remiantis sena Japonų mafijos “YAKUZA” tradicija, POSH Sushi meistrai paruoš ypatingą SUSHI rinkinį ant nuogos merginos kūno.
Jūsų taip pat lauks įspūdingas lazerių show, stingdančios CO2 patrankos bei sniego mašinos. VIP zonoje STOLI merginos vaišins įmantriausiais STOLICHNAYA kokteiliais! Ruošiamės, puošiamės ir nepraleidžiame pačio stilingiausio penktadienio vakaro naujajame kokteilių klube POSH!

Renginio vieta: Klubas “POSH”, Vienuolio g. 4, Vilnius
Renginio data: 2011-08-26 (penktadienis)
Renginio laikas: 22:00 – 05.00
Dress Code: Marškiniai ir Suknelės
Informacija apie renginį: www.posh.lt//www.facebook.com/POSHklubas
Разместил: HeliosClub POSH
 
Show All
Игра "Флиртуй"
День рождения