ITIT RURU LTLT ENEN
Blogai

.Laiškas mylimajam*.

2011 01 21 | raktiniai žodžiai: .laiškas mylimajam*.

+3

Labas,

Norėčiau persimesti keliais nereikšmingais sakiniais, o tada sulaukti Tavo skambučio, kuris priverstų virpėti visą kūną. Taip pat norėčiau išgirsti, kaip sakai, kad myli mane, kad nori su manimi būti, kad viskas yra gerai. Noriu jausti Tavo kūną, girdėti balsą, matyti akis, būti kartu, laikyti Tavo ranką stipriai suspaudus. Noriu girdėti Tavo širdies plakimą, kai meilei prisiglausiu prie Tavo krūtinės. Noriu klausytis Tavo kvėpavimo. Noriu būti šalia dabar ir visada. Noriu mylėti Tave iki beprotybės ir nuolat priminti, kad esi man vienintelis.

Bet šiandien galiu tik pasidalinti savo skausmu, kurio pilna mano širdis. Virpu prisiminus Tave. Virpu iš ilgesio Tau, kuris neapribojamas, kurio ribos nesuvokiamos, kurių paprasčiausiai nėra. Nebyliai maldauju Tavęs sugrįžti ir tvirtai apkabinti. Trokštu Tavo kūno čia ir dabar. Trokštu jausti jo kvapą. Bet pasitenkinu tik prisiminimais.

Žvelgiu pro langą į tą patį horizontą, į kurį žiūrėjome drauge. Pievoje gulėdama stebiu praplaukiančius debesis ir laukiu vakaro, kai žvaigždės pradės spindėti viena po kitos, kad prisiminčiau Tave, kad pajusčiau Tave šalia, kad bent akimirką įsivaizduočiau, kad guli šalia manęs ir bučiuoji mano skruostą, o paskui stipriai suspaudi mano ranką. Ir kaip skaudu pakilus pažvelgti į tą vietą, kurioje gulėjau ir matyti tik savo išgulėtą siluetą. Man trūksta Tavęs. Tik nesakyk, kad nejauti, kaip naktimis Tavęs šaukiuosi. Kai pabudusi iš košmaro ieškau Tavęs savo kambaryje, tik nesakyk, kad nejauti mano skausmo, kai suprantu, kad Tavęs nėra šalia. Juk net už tūkstančio myliu Tu jausdavai kada man gera ir kada bloga. Tu buvai mano sielos draugas. Buvai reikalingas mano širdžiai. Ir vis dar esi. Vis dar kvėpuoju Tavimi, Tavo kvapu, kurio beprotiškai pasiilgau.

Sugrįžk. Sugrįžk dar tūkstantį kartų. Vis iš naujo ir iš naujo mane įsimylėdamas ir priversdamas tą patį daryti mane. Aš išprotėjau. Išprotėjau, o Tu esi mano beprotybės priežastis. Aš žinau, Tu visada būsi šalia manęs, bet pasakyk - ar pasiilgai ? Pasiilgai mano glėbio ? Mano rankų ? Mano švelnių prisilietimų ? Ar pasiilgai mano bučinių ? Ar pasiilgai žvilgsnio, šypsenos, juoko ? Ar pasiilgai mano veido ? Ar pasiilgai to, kaip visada prabudęs rasdavai mane šalia ? Ar pasiilgai mano kūno šilumos ? Ar pasiilgai mano meilės skirtos tik Tau vienam ?

Nesijaudink, niekada nepamiršiu, visada grįšiu į Mūsų vietą, visada praeisiu tylomis pro Tavo naujus namus, niekada neišnuomosiu savo buto kažkam kitam, nes jis per daug kvepia Tavim, jame per daug prisiminimų apie Tave. Aš niekada net nebandysiu Tavęs ištrinti iš savo atminties ir širdies.

Aš jaučiu Tave. Vis dar. Ir myliu. Ta beprotiška meile, kuri man padovanojo tiek daug laimės ir tiek daug skausmo. Nesigailiu, kad įsileidau, nesigailiu, kad teko visa tai patirti. Tu mano angelas. Mano stebuklas. Mano gyvenimo siekis. Mano troškimas. Tu mano liga. Mano, mano, mano. Nors jau senai aš nebe Tavo.

Su nesibaigiančia meile[size=5][/size]
Komentarai(7)
Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Sausio 22 01:48  
:))

Chocx (Kamile, 29) 2011 Sausio 21 22:02  
Pamyles? ;D Kaikurie zmones gali ne taip suprast;P

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Sausio 21 16:55  
kai ja kas pamyles - bus ir daina ! :P :))

Lauryshka (Laura, 36) 2011 Sausio 21 15:53  
Viską pasako... Manau, šis laiškas puikiai tiktų prasmingos ir jaudinančios dainos tekstui :)

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Sausio 21 15:16  
susiradai gerbeja ! :D :*

Puslapis 1 iš 2 «  2  »
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį