ITIT RURU LTLT ENEN
Autorius gal galite padeti kas, ar patarti, kaip uzmirsti savo ex? atsibodo buti vienisam...
Nežinomas  Parašyta: 20 Kovo 2011 10:57
Sveiki, nezinau nuo ko pradeti, pradesiu nuo esmes, oistorija buvo tokia. As isdraugavau su savo ex metus ir du menesius, viskias buvo lb puiku, nors gyvenome per atstuma ir ta atstuma galejo pakesti. Taciau kai as isvykau i uzsieni viskas buvo pasikeite ( tas buvo mazdaug pires 6 menesiu ). Nezinau gal paluzau as o gal jinai, kai gryzau po dveju menesiu (tas buvo pries daugiau kaip 4 menesius) ji pareiske norys skirtis ir dar kad per viena tusa akiplesiskai man isreze kad pasilaize su vienu bx, td ir tuom buvo viskas kaip ir man pasakyta net kalbetis nebenorejau su ja, o kai jos paklausiau kodel taip pasielge, kame viska, jinai net negalejo pasakyti lyg atrode kad kazkas ja priverte ta padaryti, todel likau as ant dideliu klaustuku jei suprantat ka noriu pasakyti nors ir pyktis ant jos td tikrai eme. O zodziu problema tokia kad prisiminimai vis sugryzta ir tada uzsidarau savi, atroda kvaila vel viska prisimint ir pasakot, bet as daugiau nebegaliu, vienam sunku tai iskesti todel noriu kad psidalintumete savo istorijom ar patarimais, ka tokiais atvejais daryti, ka jus darete panasiomis situacijomis kai buvote vienisi? kaip vel griebti kaip sakoma jauciui uz ragu ir pradeti gyventi toliau? dekui isanksta.

vissarionru, 39
Įrašai: 5
 Parašyta: 22 Kovo 2011 19:07
Nepratęsk galvoti apie mintį tą, jei ji ateis į galvą.
Nežinomas  Parašyta: 27 Kovo 2011 21:52
na as tave puikei suprantu, man ir taipat buvo bet ji dar atcimenu,, na ka patart tau buk kuo daugiau sudraugas susipazink su naujom panelem nebuk uzsidares nes as kaip taip buvau padarius dar ilgiau kentejau,. susirask drauge panele kuri pakeistu tau ja ir stenkis nelikt vienas tai su draugais ar draugem kad maziau laiko liktu galvojimui..:)
Nežinomas  Parašyta: 31 Kovo 2011 17:19
va tas ir yra mintys atrodo ratu tik sukas apie viena dalyka apie praeiti. dekui uz supratinguma, matau ne vienas as toks patekes i keblia padeti, bendysiu tai padaryt, atsigirebt uz prarasta laika.

aemx, 35
Įrašai: 1
 Parašyta: 1 Balandžio 2011 00:15
buvimas su draugais, tau labai turetu padeti ;) kuo daugiau stenkis but vienas, kaip jau minejo :) uzsiimk koke aktyvia veikla ;) ir turetu pageret :) aisku ne po poros savaiciu, bet vistiek :)

_vik_, 36
Įrašai: 19
 Parašyta: 3 Gegužės 2011 23:35
[quote='aemx']kuo daugiau stenkis but vienas, kaip jau minejo :) )[/quote]
Gal norėjai pasakyt "ne vienas" :D ? Nes vienam būt prasta mintis
Šiaip jei neišrankus žmogus, maža problema susirasti kitą. Jei išrankus, teks ilgiau pasikankinti, kol sutiks kitą, ne blogesnę už buvusią.
Manau, kad svarbiausia tokioj situacijoj stengtis elgtis taip, lyg viskas būtų gerai ir su viskuo susitaikyta, net jei galvoje liūdnos mintys. Gal ir nepadės susitaikyti su esama padėtim, bet bent neatrodysi kaip beviltiškas aklas pesimistas (didesni šansai patraukti kokios mielos panelės dėmesį).
Nežinomas  Parašyta: 4 Gegužės 2011 16:04
Patarčiau išliūdėti viską, išsikalbėti, pabūti vienam - suprasti, kad vis gi finalas, tai naujo starto pradžia .. suprantu, sunku (aš taip pat neseniai patyriau išsiskyrimą, kaip pat tikrosios priežasties neatrandu dėl ko viskas baigėsi) .. Bandau eiti į priekį, ieškoti, atrasti naujų pomėgių, užsiemimų, stengiuosi būti tik tarp tų žmonių kuriais tikrai galiu pasitikėti, kurie gali išklausyti ir suprasti ..
Taip pripažįstu vėl būna dienų, kai prisimenu viską, bet tai tiesiog manau reikia laiko.. leidžiu sau išliūdėti viską, leidžiu sau pergyventi.. manau, kad taip greičiau viskas pasibaigs .. ir tie prisiminimai kuriuos iki šiol vis dar prisimenu, nebebus tokie skaudūs..
O gyvenimas nestovi vietoje, jei mes nenuleidžiame rankų , svarbiausia, kad nesusstotum tikėjęs, kad gyvenimas dar daug atneš gražių ir laimingų akimirkų..
Ech .. (Nors ir šiuo metu sunku, bei labai skauda širdelę) ..

erkiule, 38
Įrašai: 1
 Parašyta: 5 Gegužės 2011 11:31
As pati pries kelias dienas issiskyriau su savo vaikinu, kartu praleidome 3 metus. Priezastis pas mus irgi buvo ta kad as daug keliavau, dirbau uzsienyje. Jis kartu vaziuoti nenorejo.
Kiekvienas issiskyrimas yra didele ir vertinga patirtis rutuliuojant sekancius santykius. Mes mokomes is savo klaidu. Tai ka as supratau is savo atvejo - meiles per atstuma buti negali. nei internetas, nei telefoniniai pokalbiai to neisgelbes, nes zmonems reikia bendravimo ir jausti kad kitas yra salia.
Tai ka galeciau patarti kaip isgyventi - reikia susirasti koki uzsiemia - uzsirasyk i sporto kluba, susitik su draugais, veik ka nors. Anksciau ar veliau sutiksi kita zmogu su kuriuo viskas bus gerai. tik kaip rasiau - mes mokomes tik is savo klaidu. sededamas namie ir galvodamas apie tai kas buvo - nieko nepakeisi ir geriau nuo to nebus. Judek, veik :) sekmes

Inkvizitorius, 55
Įrašai: 2
 Parašyta: 5 Gegužės 2011 13:13
Bicas ,tokiu netekciu ir gyvenimisku issiskyrimu bus desimtys .bet juk niekas nemire - tusinkis , dziaukis pavasariu . Pamink dvirati ,nueik i varzybas ,i koncerta ....vnz gyvenk. O kai pasidarys sunku ,pradek visa gerkle rekt tol kol pradesi zvengt [d2] [d2] [d2] ...[c7] [c7] [c7] .Viskas bus normaliai
Nežinomas  Parašyta: 16 Gegužės 2011 16:32
...juokinga[d11],net verkti norisi nuo tokios istorijos[b1]..bus tų mergyčkų ne karo metas..