RURU LTLT ENEN ITIT
Autorius Kodel mes studijuojame?

souljahr, 33
Įrašai: 12
 Parašyta: 4 Balandžio 2010 16:08
Kodel mes studijuojame?

Pinigai?

Savisvieta?

Kodel Jus studijuojate?

Arogantiska_, 37
Įrašai: 7
 Parašyta: 5 Rugpjūčio 2010 15:22
[b][/b]Studijuoju iš idėjos...Noriu tobulėt savo srityje...Noriu daug žinot...Noriu idėjas paverst realybe...Todėl ir studijuoju...Ir šiaip Mokytis yra jėga :)
Nežinomas  Parašyta: 27 Rugsėjo 2010 23:21
Studijuojame, nes norime itikti ;) t4vams, draugams ir aplinkiniams. studijuojame - kad klausydamiesi musu zodziu zmones sakytu - jis teisus, jis ismano - jis "mokytas".

zinoma, tai tik viena studiju puse, studijuojame, - stiksliau studijuoju nes suvokiu, kad gyvenima dar yra dalyku kuriu nezinau, ir link kuriu artedama, tikiuosi geriau suprasti save. sunkiauisa kad kuo labiau suprantu pasauli, tuo labiau nuo jo norisi pasislepti...

_vik_, 36
Įrašai: 19
 Parašyta: 13 Spalio 2010 10:28
Pirma, manęs nedomina darbai, kuriuos galima dirbti baigus vidurinę. Vaikinams paprasčiau, nes jie gali daug uždirbti fiziniu darbu, tuo tarpu merginoms be išsilavinimo normaliai uždirbti neįmanoma (jei nekalbam apie prekiavimą kūnu, kuris man nepriimtinas).
Antra, man mano specialybė įdomi.
Trečia, būtent tų 4 metų man trūko, kad galutinai subręsčiau, psichologiškai pasiruoščiau savarankiškam gyvenimui. Kai baigiau 12 klasę, mintis, kad kada nors teks dirbti, man atrodė žlugdanti, beveik atimanti norą gyventi, o dabar jau visai noriu susirasti darbą.
Nežinomas  Parašyta: 15 Spalio 2010 15:28
Studijuoju,nes man patinka. Zinoma, yra nuobodziu paskaitu, bet idomiosios atsveria jas.Labai smagu daug zinoti, kritiskai mastt ir t.t. Galetum pats save lavintis ir be universiteto destytoju pagalbos, bet taip daug paprasciau,nes nukreipia daugiau ar maziau reikiama linkme
Nežinomas  Parašyta: 18 Sausio 2011 15:41
Studijuoju,nes man patinka tas jausmas,žinoti kažką ko kiti nežino :)
Nežinomas  Parašyta: 18 Sausio 2011 19:11
Kai kam patinka zinios, kai kam tai katorga, kai kas nori nenuvilt tevu, kai kam tai galimybe uzdirbti ar gaut darba, na o man pats procesas teikia malonuma. Smagu uzeit i mokymosi istaiga, paplepet su pazistamais, kazka naujo suzinot ir pan. Juk daugelis su malonumu prisimename studiju laikus...
Nežinomas  Parašyta: 18 Sausio 2011 21:43
studijuoju, nes reikia kažkuo užsiimti - ir todėl, nes kolkas nežinau ką galėčiau gyvenime veikti taigi per tuos 4 ar daugiau metų gal pagaliau ateis į galvą geniali mintis - ko aš noriu( aišku gali ir neateiti ;/) Taip pat norisi gauti žinių ar įgūdžių kuriais galėsiu laikui bėgant pasinaudoti.

mir3s, 32
Įrašai: 4
 Parašyta: 19 Kovo 2011 20:51
Studijuoju, nes visų pirma, toks mano pasirinkimas, tikriausiai sekti susidariusia nuomone, kad reikia studijuoti. Ir tikrai nesigailiu. Ne dėl pinigų ar dėl kažko, kas nestudijuoja, tas dirba, čia kiekvieno pasirinkimas ir noras, pagal gebėjimus.
Nežinomas  Parašyta: 22 Kovo 2011 18:20
Todėl kad baigęs studijas negaučiau darbo pagal specialybę ir būčiau prašvaistęs 4 gyvenimo metus tačiau sutikęs daug įdomių žmonių ir gerai laiką praleidęs. :)
Показать все
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį