RURU LTLT ENEN ITIT
Puslapis 2 iš 4 «  1  | 3  | 4  »
Autorius Igno set'as gyvai is Exit per pazintys.lt

Martin_, 35
Įrašai: 14
 Parašyta: 6 Vasario 2010 22:30
[quote='Musiconcept']Musiconcept.. O tu suvoki, kad dar tik durys atidare, o jau ganetinai stipriai groja :D
Karstis tik nuo 12 prasideda :D

Kitur vien tik atsidarius jau dvelkia karsciu :D o cia saltas gusis toks silpnas :D tai kad Ignas groja seniena jau cia aisku simtu 100% :) tegul manau truputi atsinaujina savo biblioteka :D tai kad jis jau krenta zemyn mano manimu :)[/quote]

hmm idomu kokiose skylese lankaisi? :D kad tik duris atidarius pradeda dauzyt... :) Intro / Outro. Warm up / Head line.. Sako ta\u kanrs tokie zodziai? :)
Nežinomas  Parašyta: 6 Vasario 2010 22:34
Nevardinsiu klubu bet siaip tikrai neskyles :) as nesakau kad Exit yra skyle visu pirma :) o kalbu apie Igno muzika :) ir tikrai padalinus i dvi sales manoj pusei tikrai daugiau liaudies butu nei Igno :) Ir beto su intro galetu kazka geriau ir :)

Martin_, 35
Įrašai: 14
 Parašyta: 6 Vasario 2010 22:37
[quote='Musiconcept']Nevardinsiu klubu bet siaip tikrai neskyles :) as nesakau kad Exit yra skyle visu pirma :) o kalbu apie Igno muzika :) ir tikrai padalinus i dvi sales manoj pusei tikrai daugiau liaudies butu nei Igno :) Ir beto su intro galetu kazka geriau ir :)[/quote]

a kaip supratau pats groji ane? :)

Na tai numesk bent 5 pavadinimus traku kurie turetu groti radzioj tuso :D
Nežinomas  Parašyta: 6 Vasario 2010 22:43
Ne tikrai pats negroju :) o siaip kiekvieno ir skonis skiriasi :) tiesiog nebent eina sokt tie kurie apsipute ir taskosi aikstelei :D dabar kiek klausau nieko dar negirdejau tik vienas taktas :)

gaciux, 37
Įrašai: 1
 Parašyta: 6 Vasario 2010 23:40
tai gal pas tave pastriges buvo tas vienas taktas :D

Ronald, 36
Įrašai: 1
 Parašyta: 6 Vasario 2010 23:48
martiniti tu esi geras dj... ir kaip muzikantas man lb patinki.. bet kaip ir anas biciukas manau kad lendi kaskur muilo nepirkes.. manau (asmenine nuomone) ignas savo atragavo jau, tegul jis buna verslininkas, menedzeris ar dar kaskas, bet gal statom kasti ir kitus savo stiliu turincius lt talentus... nzn man biskuti lekstai atrode pradzioj isties.. siuo metu va su tuo progressive house ganetinai grazu... taciau stiliai taip maisomi kad nesuprantu kas dedas ..katik buvo prog house... db jau vinioja Pryda - Evouh... kas man atrodo nlb i tema.. nenuoseklus tas setas kaskoks.. manau kiekvienas gali prisirinkt muzikos ir atmestinai grot svarbu isgrot... na gal as klystu.. nematau db vaizdo.. gal jis vadovaujasi i publika siuo metu.. :)))
p.s. Ignas pries jus nieko blogo neturiu .. buvai geriausias ir liksi legenda visad vien del jusu „escape“ pease...
Nežinomas  Parašyta: 7 Vasario 2010 00:00
[quote='Ronald']martiniti tu esi geras dj... ir kaip muzikantas man lb patinki.. bet kaip ir anas biciukas manau kad lendi kaskur muilo nepirkes.. manau (asmenine nuomone) ignas savo atragavo jau, tegul jis buna verslininkas, menedzeris ar dar kaskas, bet gal statom kasti ir kitus savo stiliu turincius lt talentus... nzn man biskuti lekstai atrode pradzioj isties.. siuo metu va su tuo progressive house ganetinai grazu... taciau stiliai taip maisomi kad nesuprantu kas dedas ..katik buvo prog house... db jau vinioja Pryda - Evouh... kas man atrodo nlb i tema.. nenuoseklus tas setas kaskoks.. manau kiekvienas gali prisirinkt muzikos ir atmestinai grot svarbu isgrot... na gal as klystu.. nematau db vaizdo.. gal jis vadovaujasi i publika siuo metu.. :)))
p.s. Ignas pries jus nieko blogo neturiu .. buvai geriausias ir liksi legenda visad vien del jusu „escape“ pease...[/quote]


As ir pritariu tau, kad tegul kazka daro kita jau arba keicia savo stiliu ar iesko kazko naujo :) zinom kad Ignas legenda bet, kad jau nusigroja tikrai :) klausai dbr ir nzn atrodo kad butu grojes tai jau senai kiek kartu :) o seta kiekvienas galim patis sukurt prie kompo irasyt ir paleist :) as manau tegul i publika ziuri o ne tai kas patinka ar kas buvo madinga seniau :) cia mano nuomone :) geriau Ignai eik koki rengini grandijozini surenk bent nauda bus o dabar vargsti ir naudos ner :D
Nežinomas  Parašyta: 7 Vasario 2010 00:06
noreciau ten sendien buti...........
Nežinomas  Parašyta: 7 Vasario 2010 00:06
noreciau ten sendien buti...........
Nežinomas  Parašyta: 7 Vasario 2010 00:08
kokias grybu pievas cia snekat tai ziauru..ypac musickonceptas...prydos evouh kazkaip lyg ir negirdejau..manau groja tai, kas tuo metu mano geriausia yra groti, o ne pagal kazkokias taisykles, kad va dabar pradzioj turi pradet nuo minimalo, paskui prog house o ant galo lengvas housiukas..o jei nepatinka ka groja tai isjunk ir nesivargink, nueik i kokia barbara, ten iskart be jokiu izangu gausi bauda kokia lady gagos..
Puslapis 2 iš 4 «  1  | 3  | 4  »
Show All
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį