RURU LTLT ENEN ITIT
Autorius Nemokamas internetinis pažinčių portalas neįgaliesiems

wazzzap, 37
Įrašai: 23
 Parašyta: 25 Kovo 2009 09:38
Nuo šių metų vasario mėnesio Lietuvoje pradėjo veikti nemokamas internetinis bendravimo, pažinčių ir diskusijų puslapis http://www.pasikeisk.lt . Tai portalas skirtas burtis ir bendrauti neįgaliesiems ir ne tik.

„Šiuo projektu siekiama palengvinti bendravimą likimo nuskriaustiems žmonėms. Norime sukurti internetinę erdvę, kurioje galėtų bendrauti negalią turintys žmonės savame rate. Čia jie gali dalintis sau aktualiomis problemomis, susipažinti su panašaus likimo žmonėmis.

Talpindami aktualią šiam žmonių ratui informaciją, kurdami patrauklią, lengvai suprantamą aplinką, mes norime apjungti kuo daugiau negalią turinčių žmonių, praskaidrinti jų dažnai vienišus gyvenimus, pagelbėti atsikratyti kompleksų“, - apie projekto tikslą pasakoja internetinės svetainės įkūrėjas Laimonas Garmus.

Laimonas yra neįgalus, suprasdamas neįgaliųjų problemas ir pats su jomis susidūręs, jis siekia palengvinti bendravimą neįgaliems žmonėms.

„Tik bendraudami, pasidalindami savo bėdomis žmonėmis gali gyventi visavertį gyvenimą, atsikratyti kompleksų ir lengviau integruotis į visuomenę, “- teigia L.Garmus.

Pasikeisk.lt kviečia visus neįgaliuosius ir, aišku, prijaučiančius sveikuosius, burtis į visuotinę internetinę bendruomenę bendrai diskusijai, pažintims ir laisvalaikiui.

http://www.pasikeisk.lt

inproofas, 36
Įrašai: 286
 Parašyta: 25 Kovo 2009 13:11
[f7]