RURU LTLT ENEN ITIT
Puslapis 2 iš 2 «  1  »
Autorius gal kas judo einat ?:DDD
Nežinomas  Parašyta: 22 Sausio 2010 18:00
Kvaili tie kas lygina tokius skirtingus dalykus( judo ir Muay Thai) :))
Kas tikrai domisi kovps menais ir juos sportuoja, supranta apieka as :)

As Muay Thai sportuoju :)
Judo - labai geras dalykas :)
Nežinomas  Parašyta: 25 Sausio 2010 00:27
armandas , matos kad mazai domejaisi ir aplamai esi ka bandes , jauciu tau ir koks aikido tik "sokis" , tik toks sokejas turedamas tikrai gera mokytoja , trys puolancius sudetu i vieta , dviem ranku luziai ir treciam sulauzita nosis manyciau nera jau vaikiskas rezultatas , pats tai sportuoju ir patikek zinau ka sakau. Esme kad tai tik sportas , bet netikroji kovine savigina , pabresiu : NEVIENAS SPORTAS NEATITIKS KOVINES SAVIGINOS , IR VISI SPORTAI KAIP KUDO, KARATE(visos sakos) KIK-BOKSAS , MUA THAY , JUDO , AIKIDO , SAMBO ir KITI - LIKS TIK SPORTU . Tad nemaisykit , ir aplamai ir begaline diskusija kas yra geriau , bet betkas gali pasakyt , kad kaip armandas minejas TANKO vaidmuo yra pati kvailiausia strategija o trukme gal 5 sec( zingsnis i kaire ar desine ir smugis pilna kuno mase i kakla) :)
Nežinomas  Parašyta: 25 Sausio 2010 15:25
Savigyna atitiks: sautuvas desinej ir plyta kairej rankoj ;)
Jei rimciau kovine savigyna ir savigyna(gatve, islikt bet kokiom priemonem), gan skirtingi dalykai ;) Aisku, turintis patirties kovineje savigynoje, ar kokiam artimiasniam kovos stiliuj, kuris labiausia pritaikomas gatveje(boksas, kikboksas, taiboksas), turi kazkoki pranasuma gatveje ;)
Nežinomas  Parašyta: 6 Vasario 2010 22:55
Marijus tu supranti bent kas tai yra kovine savigina ir aplamai is tavo apraso nesimato kad suvoktum kas tai yra . Tu lygini SPORTA su zmogaus YPATINGAI veiksmingu neautralizavimu . Beveik visi veiksmai nenaudojami sporte nes neleistini , nes is tavo priesininko tiesiog nieko neliktu . Tad jei nzn geriau apie tai isvis net nerasyk , nes net juokinga skaityt , ant kiek tau ikalta , kad koks sportinis kikboksas , mua-thay ir panasiai gali atitikti pries labai gerai paruosta zmogu kovinems , bei isgyvenimo situacijom.

xxvitaxx, 93
Įrašai: 1
 Parašyta: 11 Kovo 2010 11:53
as lankau judo;p

Palaikis, 32
Įrašai: 1
 Parašyta: 13 Balandžio 2012 10:07
labas merginos gal kas nori pasimpist y subine grupiniu tj geras sportas :0 geriau negu biegiot :)
Puslapis 2 iš 2 «  1  »
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį