ITIT RURU LTLT ENEN
Puslapis 4 iš 5 «  1  | 2  | 3  | 5  »
Autorius Euroleague/Eurocup/bbl/lkl

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 9 Gegužės 2009 21:16
:DDD antros pergales vilniuj :DD +43 ... ;]
2-0 :*
Nežinomas  Parašyta: 12 Gegužės 2009 10:45
Pataisysiu.. 42 skirtumas buvo.. Aisku esmes tai nekeicia;) Uz toki leidima paniekinti Krapikui niekada gyvenime neatleisiu. Niekada.
Bet vakar jau i jusu vartus tas pats buvo:)
Ir dar sis tas. Nors Eidsonas man patinka, bet jau dvi varzybas is eiles salia jo begantis gynejas gauna prazangu uz tai, jei Eidsonas paslysta ar panasiai. Nesazininga:) Taip, kaip nesazininga, kad Krapikas sugeba dar Eurelka i aikste isleist.

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 12 Gegužės 2009 20:14
nu netycia matyt 3 paspaudziau vietoj 2, nes pats dabar pagalvojau, kad blogai parasiau.. nu jo buvo ir i musu vartus, nekaltinu nei zalgirio nei teiseju, nors tikrai vietu buvo kur pasirodo teiseju visiskas neprofesionalumas tiek i musu puse tiek i jusu puse ir del to paslydimo tai pilnai sutinku ne kas kita, kaip zingsniai turejo but, bet dar ir tas pats kunigelis su savo komentarais per nervus eina... kas man atrodo logiskiausia butu tai toks paaiskinimas, kad rytas jau per anksti atsipalaidavo ir patikejo lengva pergale.... nu bet jei ir butu kovesi rimtai nuo pat pradziu tai butu tikrai idomios varzybos, kai zalgirieciams taip lengvai krito metimai :)

embr1kAss, 35
Įrašai: 53
 Parašyta: 17 Gegužės 2009 19:48
4 rungtynes.. Zalgiris paleido pergale ish savo ranku, tuo LR ir pasinaudojo :)
Manau ta leme labiau patyres LR atsarginiu suolelis.. ;)))
Sekmes Zalgiriuj halej;]

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 18 Gegužės 2009 20:59
sekmes zalgiriui kitamet :D
Nežinomas  Parašyta: 19 Gegužės 2009 13:36
Sveikinu su pergale:) Vertesni buvot pergales galutines. Kaip Kurtis sake, kad uz aikstes ribu pralaimejo Zalgiris. Tikiuosi susitiksim kita sezona:) Blogesnio sezono uz ji jau tikrai nebus:) Ir ne vien del to, kad Statyba viska susislave siais metais nieko mum nepailkdama, o del to, kad visa sezona buvo toks bardakas klube ir nebuvo jokio zaidimo. Tik va Zavadzkas i Kauna ramiai neatvaziuos ir neisvaziuos is jo:)) Visiskas bukaprotis ir tikras kaimietis.

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 19 Gegužės 2009 20:43
as geriau gal patylesiu apie tavo ta nuomone apie zavacka... jei pameni, prisimink ka dare Kestutis Marciulionis kazkada isvaziaves is vilniaus su pergale ... Eilinis kaunieciu nemokejimas pralost ir apkaltint kazka dar ...

"„Žalgiris“ grasina net boikotuoti LKL sezono uždarymo iškilmes, jei lyga nenubaus vilniečių žaidėjo." is viso man jau geda darosi cia diskutuot apie tuos pinokius..
Nežinomas  Parašyta: 20 Gegužės 2009 12:10
Kestutis Marciulionis irgi avinas. Ir Kurtis manau ne veltui turejo rimta pokalbi rubinej, o ne cempioniska, su zaidejais del ju provokuojamo elgesio. Dar nei vienas taip spaudoj nekalbejo ir halej ar kitoj salej faku tiek nerode, kaip tas plugas, muzikas paskutinis Zavadzkas. Kodel Chuckas, kuris yra ne tik geras zaidejas, bet ir siaip normalus zaidejas Zalgirio fanus gyre ir po paskutiniu varzybu? Todel, kad jis su sirgaliais elgiasi kaip zmogus ir sirgaliai ji supranta. Nieko, ateis ir Zavadzko eile. Nubaus LKLas ji ar ne, bet hale tai tikrai nubaus:)
Nežinomas  Parašyta: 20 Gegužės 2009 12:11
O kai po pralaimejimo reikia kazka apkaltint, tai niekas kitas taip gerai nemoka kaip tai daro Statyba:)

nia, 35
Įrašai: 149
 Parašyta: 20 Gegužės 2009 18:34
nu jo rytas visada kaltina po pralaimetu varzybu, tik skirtumas tas, kad rytas kaltina savo zaidima, o ne kitus :) viena yra ten gestus rodyt o kita visai yra metyt visokius daiktus ir tuo labiau ten kaip jam skyne i aki dar ... cia labai skirtingi dalykai yra
o kurtis, tai manau kaip tikras kaunietis gyne savo miesta ir tiek, nemanau, kad ten jei butu laimejes pries koki cska ir taip pat butu buve tai abejoju ar jis ta pati pasakytu del blogo elgiasio ..
Puslapis 4 iš 5 «  1  | 2  | 3  | 5  »
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Balsuok

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį