RURU LTLT ENEN ITIT
Renginiai » Nauja vieta Vilniuje - KLUBAS 69!
 Klubai
Nauja vieta Vilniuje - KLUBAS 69!
10 Vasario, Penktadienis @ KLUBAS 69 (KLUBAS 69, Vilnius)
Naktinis Vilniaus gyvenimas 69 ritmu


Turime džiugių žinių Vilniaus naktinio gyvenimo entuziastams! Į spalvingą sostinės naktinio gyvenimo padangę atkeliauja naujut naujutėlis klubas, duris atversiantis ir pirmuosius svečius pasitiksiantis jau vasario 10ąją dieną, penktadienį!

Skaičiais „69“ paženklintas klubas įsikurs Vilniaus centre, gerai vilniečiams pažįstamoje vietoje adresu Lukiškių g. 5, šalia kitų populiarių sostinės naktinio gyvenimo pažibų! 500 kvadratinių metrų patalpose „69“ klientai ras ilgiausią visoje sostinėje barą, VIP zoną, iš kurios atsivers visa šokių aikštelė, bei moderniausią garso, šviesos ir vaizdo techniką!

Kodėl gi „69“? Vieniems šis pavadinimas neabejotinai asocijuosis su Kamasutroje aprašyta mylėjimosi poza, kitiems primins kinų filosofijoje ir metafizikoje visur randamus du priešingus, tačiau vienas kitą papildančius pradus Yin ir Yang, tretiems su Rygoje ir Maskvoje veikiančiais populiariais naktiniai klubais, na o kai kam (labiausiai sugadintiems gyvenimo) gal netgi su Mendlejevo periodinėje elementų lentelėje 69-uoju numeriu pažymėtu Tuliu, - tačiau tikrąją pavadinimo prasmę suprasti pavyks tik nuolatiniams naujojo klubo lankytojams! Neabejojame, jog jau greitai vis didesnei daliai vilniečių „69“ tiesiog taps kokybiško laisvalaikio simboliu ir antraisiais namais!

„69“ dirbs penktadieniais ir šeštadieniais nuo 22h! Klube bus rengiami vakarėliai su ryškiausiais Lietuvos diskžokėjais, populiariausiomis radijo stotimis bei geidžiamiausiais vakarėlių organizatoriais! Penktadieniai klube bus skirti GIRLS GONE WILD vakarėliams su gražiausiomis sotinės go-go merginomis ant baro, o šeštadieniais niekam lygių nepaliks POWER CLUBBING renginių ciklas, organizuojamas bendradarbiaujant su PowerHitRadio radijo stotimi! Tad neeilinį požiūrį į renginių kokybę garantuos vakarėlių pavadinime naudojamas POWER prekinis ženklas, užtikrinantis tik aukščiausius klubinius standartus šalyje!

Įėjimas į klubą „69“ bus nemokamas, tačiau norint čia patekti reikės atitikti griežtus FaceControl ir DressCode standartus!

Iki susitikimo klube “69”, adresu Lukiškių g. 5!


Daugiau info:
www.klubas69.lt
www.facebook.com/flirtwiththenight
Patalpino: HeliosClub KLUBAS 69
 
Показать все
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį