RURU LTLT ENEN ITIT
Renginiai » POSH >>> Vilniuje duris atveria naujas kokteilių klubas >>> POSH
 Klubai
POSH >>> Vilniuje duris atveria naujas kokteilių klubas >>> POSH
5 Rugpjūčio, Penktadienis @ POSH, XXX g. XX-XX (Vilnius)
Vilniuje duris atveria naujas kokteilių klubas POSH


Jau daugiau nei pusmetį Vilniuje netyla gandai ir apkalbos apie naują naktinį klubą sostinės centre. Dar kartą pasitvirtino sena liaudies išmintis, - jog kiekvienas gandas turi bent menkiausią pagrindą! Paskutinįjį vasaros mėnesį po beveik metus trukusių statybos ir remonto darbų Vilniuje ištikrųjų duris atvers naujutėlaitis kokteilių klubas skambiu ir visiems vilniečiams itin gerai žinomu pavadinimu - POSH! Užbėgdami už akių internetėje erdvėje jau senai prasidėjusioms diskusijoms bei kartu vienus nuvildami, o kitus galbūt pradžiugindami iš aksto informuojame, jog naujoji pasiliksminimo vieta nėra susijusi su anksčiau sostinėje veikusiu populiariu naktiniu klubu POSH! Kiti savininkai, nauja vieta bei iš esmės skirtinga koncepcija – tai kas jūsų laukia naujai atsidarysiančioje vietoje, kuri bus lengvai pasiekiama iš bet kurio Vilniaus senamiesčio ar centro taško.

Jeigu tikitės nuolatinių koncertų ar užsienio atlikėjų – būsite nuvilti, tačiau naujasis kokteilių klubas antraisiais namais taps tiems, kurie laiką mėgsta leisti prie baro, daug dėmesio skiria kokteiliams bei aptarnaujamčiam personalui ir, be abejonės, vertina stilingą HOUSE šokių muziką! Įėjimas į kokteilių klubą bus VISADA nemokamas. Nedideles išimtis taikysime tik išskirtiniams klubo renginiams, kurių nebus daug, o už juos sumokėti kelias dešimtis litų, patikėkite, - tikrai bus verta!

Kokteilių klube POSH dominuos juoda ir aukso spalvos. Nors klubo pavadinimas ir verčia išlaikyti atitinkamą lygį ir garantuoti prabangų bei puošnų klubo interjerą, tačiau nekartosime ne kartą padarytos klaidos ir nesiorientuosime vien į Lietuvos ar sostinės „elitą“, kuriam vietos tikrai nepritruks POSH VIP zonoje! Žinoma, kartu išlaikysime ir griežtus standartus – nuo aprangos iki šypsenos veide, garantuosiančios gerą nuotaiką visiems lankytojams! POSH kokteilių klube jau sumontuota ir jūsų įvertinimo laukia viena galingiausių mieste garso sistemų, šviesos ir vaizdo technika taip pat niekuo nenusileis šiuo metu Vilniuje veikiantiems ar veikusiems naktiniams klubams. Tuo tarpu baro kainos ir kokteilių gausa nustebins ne vieną – juk turime bent jau pradžioje padaryti JUMS gerą įspūdį! Ar pritariate?!?

Patogus naujojo kokteilių klubo išplanavimas bei jame įrengti atskiri du barai net tik suteiks galimybę klientams patogiai bei erdviai bendrauti prie baro, bet ir leis savaitgaliais organizuoti pašėlusias dūzges (angl. after‘ius) ligi pat vidurdienio, užsidarius didžiąjai klubo salei. Iškart įpėjame, jog paryčiais ant klubo durų kabantis užrašas „uždaras vakaras“ galios tik bendros kalbos su klubo personalu neradusiems!

Pirmuosius svečius POSH pasitiks jau rugpjūčio 5ąją dieną , tuo tarpu ištaisius visus smulkiausius trūkumus oficialus atidarymas planuojamas rugpjūčio 26-ąją! Tad puoškitės ir ruoškitės, mielieji, skaičiuojame dienas ir susitinkame jau rugpjūčio mėnesį!

Tikslią POSH vietą ir dar daug pikantiškų naujienų paskelbsime jau kitos savaitės pradžioje! Sekite informaciją! Daugiau informacijos posh.lt ir www.facebook.com/POSHklubas
Patalpino: HeliosClub POSH
 
Показать все
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį