LTLT ENEN ITIT RURU
Renginiai » FETISH NIGHT|2011 05 06
 Klubai
FETISH NIGHT|2011 05 06
6 Gegužės, Penktadienis @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
FETISH NIGHT|2011 05 06


Grandinių žvangėjimas, ryškiaspalviai blizgantys latekso drabužiai, kūno odos kvapas, geidulingi prisilietimai, mintis audrinantys feromonai, egzotiški žaislai, vergai ir valdovės - visa tai jūsų laukia jau artėjantį PENKTADIENĮ! Būtent tokia erotinkos kupina dvasia PlanB žengs į gegužės mėnesį! Šią naktį pigiausias kokteilių baras Lietuvoje užsimes latekso skraiste po kuria negalios absoliučiai jokie tabu. Fetish show ant barų, šokiruojančios dekoracijos, fetišistiniai barmenai bei astringas.com mergina šokių aikštelėje - abejingo nepaliks nei vieno FETISH NIGHT vakarėlio dalyvio!


Renginio organizatoriai užtikrina JUS, kad NIEKO panašaus jūs dar nesate patyrę ir turbūt jau nepatirsite. Tai, ką pamatysite, jau artėjantį penktadienį pigiausiame kokteilių bare Lietuvoje bus unikali, provokuojanti fetišo improvizacija, galinti išvesti jus iš proto. Jei esate silpnų nervų ar negalite susitaikyti su viešu seksualumo demonstravimu – šį kartą rekomenduojame tiesiog pasilikti namuose.


DRESS CODE: Fetish! Todėl vakarėlio organizatoriai primygtinai visus vakarėlio dalyvius kviečiame ir elgtis, ir pasipuošti labai drąsiai: aptempti odiniai drabužiai, fetish kaukės, akį rėžiantys latekso rūbeliai, masyvios grandinės ar lakuoti ilgi batai - artėjantį penktadienį tikrai neatrodys keistai.


FB PASPAUDUS DALYVAUSIU ĮĖJIMAS IKI 24h NEMOKAMAS!
Patalpino: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį