RURU LTLT ENEN ITIT
Renginiai » RUSSIAN KISS: 3YRS BDAY CELEBRATION
 Klubai
RUSSIAN KISS: 3YRS BDAY CELEBRATION
22 Balandžio, Penktadienis @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
Jau praėjo daugiau nei mėnesis po to kai sausakimšoje šokių aikštelėje ligi pat paryčių visi šokome RUSSIAN KISS vakarėlyje! Džiugiai pranešame, jog po daugiau nei mėnesio pertraukos - vienas iš jūsų labiausiai pamėgtų projektų į pigiausią kokteilių barą LIETUVOJE grįžta jau artėjantį savaitgalį - balandžio 22ąją dieną, penktadienį!!! Tiesa, šis vakarėlis žada būti labai neeilinis - kadangi RUSSIAN KISS projektas kartu su jo org...anizaciniu "komitetu" švęs savo trijų metų gimtadienį! Šia proga PLAN B nusidažys raudona spalva ir paskęs ryškiai raudonų balionų jūroje!

Nežinančius informuojame, o pamiršusiems primename, jog RUSSIAN KISS vakarėlių metu keliamės į Rusiją – šokių aikštelėje visą naktį skambės populiariausi ne tik angliškos, bet ir rusiškos šokių muzikos kūriniai! RUSSIAN KISS projektas skaičiuoja jau trečiuosius savo gyvavimo metus, gimęs dar naktiniame klube POSH, o vėliau sėkmingai tęsesis Helios, Pramogų banko bei kituose ryškiausiuose Lietuvos naktiniuose klubuose,- savo trečiąjį gimtadienį sutiks pigiausiame kokteilių bare Lietuvoje PlanB, kuriame niekada nestinga žmonių, geros nuotaikos, ir pigiausių kokteilių... Visi vakarėlio dalyviai kviečiami apsirengti kuo rusiškiau! Kaip su šiuo iššūkiu susidoros fantazijos nestokojantis klubo personalas – pamatys tik RUSSIAN KISS renginio dalyviai! O šis renginys, patikėkite, - tikrai yra vertas jūsų apsilankymo!

Taip pat visus, kuriems patinka rusiška šokių muzika, prašome pakviesti savo FaceBook draugus prisijungti prie šio renginio, kad vakarėlis būtų dar MASIŠKESNIS ir RUSIŠKESNIS nei praeitą kartą ir sumuštų absoliučiai visus PLAN B lankomumo rekordus! Tegu 3jų metų gimtadienis išties būna įspūdingas!!! Tuo tarpu kam rusiška muzika ne prie širdies - kviečiami užsukti į tikras lietuviškas Velykas balandžio 24-ąją su pačiu ZUIKIU PLEIJBOJUMI, tik nepamiškite vakarėlio atributo - PLAYBOY ausyčių:)

Išskirtinis organizatorių pasiūlymas MERGINOMS: 50 pirmų į vakarėlį atvykusių merginų RUSSIAN KISS gimtadienio proga renginio organizatoriai dovanoja po raudona rožę!

DressCode: Russian Style

Renginio partneris:
www.facebook.com/rusiska.muzika


Sausk DALYVAUSIU ir iki 23.30h patek į renginį nemokamai!
Patalpino: HeliosClub PLAN B
 
Показать все
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį