LTLT ENEN ITIT RURU
Events » MELAGIO DIENA: Girls VS Boys
 Clubs
MELAGIO DIENA: Girls VS Boys
1 April, Friday @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba pristato - įsimintiniausią MELAGIO DIENOS vakarėlį mieste! Balandžio 1osios naktis @ PlanB bus skirta muzikai ir tik muzikai, kadangi į pigiausią kokteilių barą Lietuvoje grįžta vienas populiariausių vakarėlių DJS BATTLE! Tačiau šį kartą jis bus labai labai neeilinis! Vakarėlio metu pirmą kartą istorijoje susirungs: vaikinai su merginomis! TAIP,- supratote teisingai. Šio vakaro metu prie vi...eno pulto stos merginų desantas, o prie kito PlanB vaikinų komanda!

PLAN B atstovaus dj‘ai veteranai: JANLER, MIAMI, VORTEK & URL, o geriausias dj‘as merginas Lietuvoje – AGNUTĖ & SRAIGUTĖ. Taip pat jei yra merginų mokančių groti ir norinčių susirungti su DJ‘ais vaikinais atsiuskite mums info apie save adresu [email protected] ir mes būtinai jus pakviesime prisijungti!

2 pultai, 2 dj’ų komandos, 6 dj‘ai, 4 grotuvai ir minios žmonių – tai kas Jūsų laukia pigiausiame kokteilių bare PLAN B jau balandžio 1-ąją dieną, penktadienį. Šio vakaro metu vienai nakčiai atgims “Helios” naktiniame klube startavęs ir milžiniško populiarumo susilaukęs projektas – “DJS BATTLE”!

“DJs Battle“ renginiuose nėra jokios komisijos, jokių vertintojų ar kitų klubinės muzikos „dievų“ – kovos baigtį lemia tik klubo lankytojai, kurie ir nuspręndžia, - kas yra geriausias! Tai padėti jiems padės TV laidų vedėjas, prodiuseris – Julius Šerėnas – puikiai sugebantis išlaikyti intrigą ligi paskutinės minutės!

Taigi jau balandžio 1-ąją dieną tarp DVIEJŲ LYČIŲ užvirs tikra kova. Šokių aikštelė virs tikru muzikiniu kovos lauku, kadangi pultai bus įrengti skirtinguose šokių aikštelės galuose! Tarp kovotojų - būsite tik jūs, seksualiosios ringo mergaitės bei aistras kaitinsiančios go-go merginos. Būtinai ateikite palaikyti savo mėgstamiausių talentų, kad jiems netektų raudonuoti iš gėdos! Jūsų sprendimas lemiamas – kas taps nugalėtojais, o kam reikės gėdingai palikti pultą.

Paspaudus PLAN B facebook’e (www.facebook.com/barasPlanB) renginyje “dalyvausiu” įėjimas iki 23.30h - NEMOKAMAS.
Uploaded by: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Birthday Today