RURU LTLT ENEN ITIT
Events » AXOM merginos oficialiai pristatys naują savo dainą
 Clubs
AXOM merginos oficialiai pristatys naują savo dainą
18 March, Friday @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
AXOM naujos dainos pristatymas su šešiais dainuojančiais papais ir seksualiausia šokėjų komanda mieste!


Jau artėjantį penktadienį, kovo 18ąją dieną, pigiausiame kokteilių bare Lietuvoje PLAN B seksualiosios AXOM merginos pristatys naująją savo dainą ir surengs dviejų dalių koncertą, kurio metu PLAN B svečiai išgirs geriausius visų laikų AXOM kūrinius! Vakarėlis žada būti tikrai intriguojantis - čia netruks nei geros nuotaikos, nei atviro seksualumo, nei gerai visiems žinomų dainų - tokių kaip "Vandenynai oooššš...". Grupę AXOM turbūt geriausiai apibūdina pačių merginų žodžiai: „Esam mylinčios ir besimylinčios!“

Nors Lietuvą užvaldė blondinės, kurios šturmuoja elito vakarėlius ir į širdies draugus sau renkasi turtingus verslininkus, krepšininkus ar politikus, grupės „Axom“ juodaplaukės tik paslaptingai šypsosi: „Tos, kurios daug šneka, mažai dirba!“ Iš tiesų veiklos šioms merginoms netrūksta. Nuolatiniai koncertai po visą Lietuvą, vyriškosios lyties dėmesys bei nuolatinis tobulėjimas repeticijų salėje - neleidžia merginoms atsikvėpti ir daro jas laukiamomis be išimties visuose liaudies ir elito vakarėliuose! Merginos neslepia ir atvirai pripažįsta, jog turi net dvi stiprybes: “Dainuoja ir gyvai, ir papais!”

Pateikiame trumpą ištrauką iš interviu su grupės AXOM merginomis "Panelės" žurnale:

- Ką reiškia jūsų grupės pavadinimas?
Solveiga: „Aistringos, charizmatiškos, originalios moterys". Bet tikrai ne barchatą ir ne velvetą. Galima, aišku, lygint su tokia medžiaga aksomine, nes jinai švelni. (O kodėl „X" reiškia „Charizmatiškos"? Čia pagal kirilicą?) Taip. Apskritai, vadintumėmės „Achom", bet, gaila, prastai skamba."
- Kaip manote, kuo jūs skiriatės nuo daugybės kitų seksualių merginų grupių?
Ina: „Yra dvi muzikantų rūšys: arba tiesiog muzikantai, arba dainuojančios papais. O mes esam kaip šampūnas „2 in 1": dainuojam ir gyvai, ir papais. (Kaip tai suprasti?) Na, mes labai pabrėžiam seksualią savo išvaizdą, bet sugebame padainuoti gyvai, jeigu labai reikia. (O dažnai prireikia?) Nelabai, dažniau pagal fonogramą pasirodome, bet tai nereiškia, kad balsų neturime."
- Kaip apibūdintumėt savo atliekamą muziką?
Solveiga: „Tinkanti liaudžiai. Gal ta muzika ne visada profesionali, bet iš širdies. Vėjavaikiška, liaudiška, popsiška. Norim prie tautos priartėti. Grupė „Axom" - mūsų svajonė, prasmė ir gyvenimo tikslas."


Taigi jau kovo 18-ąją, penktadienį, laukiame Jūsų seksualiausiame vakarėlyje mieste su trimis įspūdingomis juodaplaukėmis merginomis, seksualiausiomis šokėjomis mieste, ryškiausiais lietuviško popso kūriniais bei šešiais dainuojančiais papukais:)


DAUGIAU INFO APIE AXOM MERGINAS:
http://www.panele.lt/lt/naujienos/zurnalas_panele/islindo_yvos_konkurentes_sesi_dainuojantys_papai_ir_dirigentas_foto_video/
http://www.15min.lt/naujiena/zmones/lietuviai/grupes-axom-merginos-esam-mylincios-ir-besimylincios-3-118950
http://axom.supermuzika.lt/video/21299
http://axom.supermuzika.lt/video/148
http://www.klubas.lt/photo/article.php?id=36807433
Uploaded by: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Birthday Today