RURU LTLT ENEN ITIT
Events » Solisun&SunFX pristato: TANNING NIGHT
 Clubs
Solisun&SunFX pristato: TANNING NIGHT
5 March, Saturday @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
Jau artėjantį penktadienį PLAN B lankytojų laukia sensacingas vakarėlis! Šią naktį temperatūra pakils iki +45oC, o PLAN B vienai nakčiai virs tikrų tikriausia įdegio studija! Būtent TANNING NIGHT vakarėlio metu PLAN B bus įrengtas tikras soliariumas, o purškiamo įdegio galimybes demonstruos SUN FX salono meistrai! Liūdėti neleis ir su įdegio naujovėmis visus supažindins seksualiosios SOLISUN mergaitės! Vakarėlio metu taip pat b...us įrengtas specialus stendas, kuriame bus eksponuojama naujausia įdegio kosmetika, kurią galėsite įsigyti už mažiausią kainą Lietuvoje!

Vakarėlio organizatoriai renginio aprangos kodu skelbia ĮDEGĮ! Visi vakarėlio svečiai kviečiami prieš apsilankant TANNING NIGHT pasirūpinti kuo tamsesne savo odos spalva! O to nespėjusiems padaryti – PLAN B suteiks unikalią galimybę įdegti vakarėlio metu! TAIP – supratote teisingai! Jums tereiks pasirinkti įdegio metodą: soliariumą ar purškiamą įdegį ir parašyti mums laiškelį adresu: [email protected], kad rezervuotumėme jums vietą! Būtinai nurodykite įdegio metodą – kokiu būdu norėsite įdegti! O galbūt norėsite išbandyti abi įdegio formas vienu metu?!?

Įdegę kūnai, seksualumu alsuojantys latino ritmai, moderniausia įdegio technika, žaviosios Solisun mergaitės bei vienai nakčiai tamsiaodžiais tapę barmenai – tai tik dalis to, kas jūsų lauks artėjantį penktadienį pigiausiame kokteilių bare Lietuvoje PLAN B!

!!!SOLISUN kokteilis VISĄ NAKTĮ – TIK 5lt!!! Be jokių papildomų apribojimų!!!
Uploaded by: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Birthday Today