ITIT RURU LTLT ENEN
Events » DrakonoZenklas:TATTOO NIGHT
 Clubs
DrakonoZenklas:TATTOO NIGHT
25 February, Friday @ PLAN B, Pylimo 21B (Vilnius)
Vasario 25d. vilniečių pamėgtas kokteilių baras PLAN B virs tikra tatuiruočių studija

Jau vasario 25-ąją dieną, penktadienį, sostinę sudrebins neeilinis renginys! Pigiausias kokteilių baras Lietuvoje “PLAN B“ bei tatuiruočių ir auskarų vėrimo centras „DRAKONO ŽENKLAS“ pristato vakarėlį – „TATTOO NIGHT“. Vasario 25-ąją PLAN B virs tikra TATTOO STUDIJA! Čia bus įrengta speciali „Drakono Ženklo" tattoo zona, kurioje klubo lankytojai ne tik galės iš arti susipažinti su kūno piešimo meno technika, bet net KETURIEMS l...aimingiesiems vakarėlio metu geriausių meistrų Lietuvoje rankomis stebint visiems vakarėlio svečiams bus padarytos tikros tatuiruotės!

Jeigu ir TU nori, kad “Drakono Ženklo” meistrai nemokamai papuoštų tavo kūną tatuiruote „TATTOO NIGHT“ vakarėlio metu, - savo nuotrauką talpink ant PLAN B baro „Facebook“ sienos su prierašu "Drakono Ženklas". Nurodykite savo vardą, pavardę, amžių, tatuiruotės vaizdą bei vietą, kurioje norėtumėte pasidaryti tatuiruotę. Tris laimėtojus išrinks „Facebook‘o“ lankytojai, o vieną „Drakono ženklo“ komisija, kurios dėmesį patrauksite tikrai ne savo kuklumu, o kuo intymesne busimosios tatuiruotės vieta! Nugalėtojai bus skelbiami tokia tvarka: pirmasis – vasario 18ąją; antrasis – vasario 22ąją; trečiasis ir ketvirtasis (atrinktas komisijos sprendimu) vasario 24ąją dieną! Po kiekvieno nugalėtojo paskelbimo gauti „like‘ai“ anuliuojamai ir balsavimas pradedamas iš naujo – taip sudarant lygias galimybės naujai prisijungusiems konkurso dalyviams! Laimėtojai vasario 25-ąją dieną turės apsilankyti „Drakono Ženklo“ salone (adresu: Vilniaus g. 45) ir susiderinti tatuiruočių eskizus! Iškart ispėjame, jog dėl riboto laiko ir net 4 prizininkų – tatuiruočių dydžiai ir sudėtingumas turės atitinkti protingumo kriterijus!

Visos dalyvių nuotraukos bus sukeltos i vieną katalogą PLAN B „Facebook‘e“, kuriame prie nuotraukos galėsite spausti “like”. Net TRYS daugiausiai “like” surinkę kandidatai laimės galimybę nemokamai pasidaryti taturuotę “TATTOO NIGHT” metu, kurią atliks profesionaliausi Lietuvoje “Drakono Ženklo” meistrai! <>

Nepraleisk ir TU linksmiausio, pilniausio bei įdomiausio vakarėlio mieste jau vasario 25d. pigiausiame kokteilių bare Lietuvoje PLAN B (Pylimo g. 21b)!

Daugiau info: http://www.facebook.com/barasPlanB /// www.planb.lt
Uploaded by: HeliosClub PLAN B
 
Rodyti visus
Game "Flirt"
Voting Poll

Trugdiz, 41
Kaip plaunate grindis ?




Birthday Today