RURU LTLT ENEN ITIT
Blogs

ieskau kompanijos atostogom Kos'e Geguzes pradzioj. Skrydis is Londono

2015 03 21 | keywords:

+1

negrazus, nejaunas, nemadingas ir neturtingas, bet labai (net kartais per daug) saziningas ir savikritiskas vyrukas iesko kompanijos atostogom!
Kos (Greek island), 7 nights, all inclusive, £300-350 pp for lazy beach holidays.
This is NOT a dating, this is a shared holidays.
Man nesvarbu ka tu/jus ten darysit - jusu reikalas. Nori kartu leist laika pliaze - prasau, nori eit savo keliais, susipazint su kitais zmonemis ir leist laika kaip patinka - irgi i sveikata! Tiesiog dviese (ar net tryse) atostogos gaunasi gerokai pigiau. Viskas ko as noriu, tai: saule, jura, kalnai, grynas oras, drink'as, snack'as, lengvas skaitalas/detektyvas ir t.t... v.z. atsigauti po ziemos, pasikrauti energijos, patinginiauti be stresu - idealiu tingino atostogu!!!
Tad jei kartais nori pradet vasaros sezona anksciau, bet tavo draugai, antrosios puses, seimos nariai ir pan. del vienu ar kitu priezasciu negali -prisijunk.
Tik suauge (ta prasme subrende) zmones, prasau - idealiausiai 25-40 metu moterys. Tikrai nereikia kokio 20 metu nebrendylos, kuris manys, jog jei alus nemokamai, tai butinai reikia pabandyt ji visa isgert:)[pic=5d5e0cf3c4362.jpg][/pic]
Comments(2)
touristMay (Tourist, 48) 2015 Balandžio 20 17:06   +1
kai viskas apmoketa, keiciasi ir tavo statusas, kaip taisykle ... bet nemanau, kad tokiu statusu noresi vaziuot :)

emiliux777 (Emilija, 28) 2015 Balandžio 11 00:04  
o ar kelione apmokesi? :)

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį