ITIT RURU LTLT ENEN
Blogs

Visa TIESA apie rykly ir dar apie kazka ! !

+2

As kiek pastebejes , jog dauguma Moteru/merginu .. taip ir nepasiekia to kurio troksta ir prasideda su "lengvesniu" personazu/variantu .. dangaus siekia , o i griovi krenta ..

.. any thought why ?

kiek kas pazysta tokiu Moteru , kurios istikruju ISTIKRUJU tiki , jog gali pasiekt bet kuri , kurio uzsigeidzia .. del to , jog nekarta buvo tai pasiekusios ?

Kiek pastebejes , jei Moteris/mergina "pilnu jausmu kelnaiciu" netroksta .. romano .. meiles .. galu gale kazko TIKRO ...

Tai tiesiog , jos renkasi tai kas teikia komforta .. pinigus , gera nuotaika , lengva gyvenimo buda , greiti , rizika , adrenalina ... viska , kas pasiekiama efektyviai lengvai ir uztikrina tai ko siekia ..

Buvo laikai ir dar dabar tikriausiai daznai Moterys klausia ar yra kur nors normalus Vyras .. as suprantu , kad nei viena istikruju ir nesugeba paaiskint to 'normalaus' 'gero' Vyro apibrezimo , nors gal tik 1 is 100 ir sugebetu apibrezt ji ... , nes dazniausiai 'normalus' 'geras' prasideda ir baigias tik Moters fantazijoje/iliuzijoje/vizijoje .. kai tuo tarpu nelabai ir gaudos kas gi tas Vyras yra .. nenutuokia nei kaip veikia Vyro galva , anei nieko ... svarbu , jog tiesiog Moteris gerai jaustus ir viskas , kas fantazijoje teikia malonuma mergina tai tapatina , jog toks galetu but ir Vyras ...
.. po galais tikrai NE . Jei nori Vyro tai ziurek i Vyra , nepatinka buk su Moterimi arba ziurek/pazink/suprask kita Vyra ! !

Taciau as jau pradedu drysti klaust ... TIKRAI YRA MOTERU ??

Kur ?

PARODYKIT BENT VIENA PAZADU SKOLINGAS NELIKSIU ! ! UZTEKTU TIESIOG PARODYT ! ! .. nebutina ja but pacia ..

As galbut tingus kazkiek siuo atzvilgiu nesiekiu uzsibrezes RAST Moteri .. garantuotai ieskot , kol rasiu .. taciau slenka dienos .. Moters kaip ner taip ner ..

Sakoma , jei nori kazko gero tai viska turi daryt pats .. jauciu viskas tuo ir pasibaigs , kad galu gale teks paciam rast galbut tai ko dar net nemaciau , nekreipiant demesio i tas kurios pacios krenta ..

Bet jei DABAR esi ta , kuri skaitai ir esi uztikrinta , jog nesi "palaida bala vejui nunesiota" .. esi pasitikinti savimi .. TIKI savimi taip GILIAIi , kad net nesvarbu , jog kas nors kitas anei kiek tavimi netiki .. ir so on ir so on .. jei esi TA , kuri tiesiog esi garantuota del ko nors .. nu buk gera nebuk abejinga .. PASIRODYK !




[pic=f9bbd0f4e830c.jpg][/pic]
Comments(14)
Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Gegužės 12 23:15  
Aciu ;)

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Gegužės 12 21:57  
nu va nei tu nuskriausta , nei as tave dominu , nei tu man rasai .. VALIO !!! :DD

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Gegužės 12 21:24  
nespresk pagal save .. jei paciai 22 m tai nereiskia , jog musu branda ta pati .. oij tik nevaidink cia nuskriaustos .. nedomina blogas .. nustok pezet .. dominu as - rasyk i privata .. matai , kad tu ir pati rasai , jog su tavim man nebendraut .. tai kam tuomet rasai .. tu pati savo vilti laidoji :D

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Gegužės 12 20:44  
Tai tu mane uzsipuolei ir pradejai tyrinet del to , jog nezinai kokios Moterys mane domina? gal tiesiog kita karta buk maloni .. o ne kelk dulkes .. nes tiesa gali slypet visai cia pat .. kai esi verta jos .. ... beje kaip tu gali teigt , jog as gyvenau trumpa gyvenima .. as nugyvenau savo gyvenima .. man jis nei trumpas nei ilgas .. tiesiog buvo pernelyg daug , jog leisciau tau kai tu manes nepazysti teigt .. koks jis trumpas buvo ir jog del to neturiu ko atskleist .. .. nerasiau as jog moteru nera .. as keliau klausima ar ju yra .. beje kiek pastebiu dabar jau ir manipuliuot pradejai :DD izeidei ? .. :)))) http://www.youtube.com/watch?v=-qR0Uke2XNI

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 Gegužės 12 20:19  
ir siaip jau .. ne del vieno dalyko esu as teisus , o tu tik viena dalyka pripazysti ..

Page 1 of 3 «  2  | 3  »
Post a Comment