forkas (Mindaugas, 34) 2011 June 17 10:10  
1. Abu vienas prieš vieną pažaisti dažasvydį.
2. Abu važiuoja žvejoti ir merginai reikėtų ant kabliuko užmauti slieką arba dar geriau – musės lervą.
3. Vyrui duoti nupešti vištą.
4. Vyras pats sau nusidepiliuoja koja su jam duotais kremais, lipdukais, epiliatorium ar bet kokiu kitu, tačiau tarp moterų naudojamu būdu. Esmė, kad pats viską turėtų pasidaryti.
5. Abu eina elgetauti, tačiau atskirai vienas nuo kito. Tikslas – daugiau surinkti pinigų. 6. Galima ir vyrui ar moteriai duoti užduotį, tarkim, surinkti iš praeivių 20Lt. Arba, gal įdomiau, iš praeivių gauti kokį nors specifinį daiktą, pvz., skarelę, kepurę, kojinę, ... Atsiskleistų žmogaus išradingumas.
7. Vyrui nueiti į vaikų darželį ir pasekti vaikams savo sukurtą pasaką/istoriją.
8. Moterį aprengti spec.drabužiais ir užpjudyt ją šunimis
9. Moteriai prigaudyti varlių, pririnkti sliekų ar rasti kitokių gyvių.
10. Minčių yra ir daugiau... :)

liuxa (Indre, 39) 2011 June 03 14:27  
jei vaikinas nori patikrinti, ar mergina yra ukiska ir gales palaikyti tvarka judvieju ukeje po x metu, lai duoda merginai pamelzti karve. Pradziai is visu gyvuliu fermoje karve jai reiktu atpazinti :D

liuxa (Indre, 39) 2011 June 03 14:26   -1
mergina, jei nori patikrinti vaikino fizini pasirengima (ja juk ant ranku reikes nesioti), lai duoda jam atlikti viena pratimuka:
gulint ant nugaros koju kauliukais (prie pedu) suspaudus kamuoli gimnastikos jis turi bent bent 10 kartu kojas su kamuoliu pakelti 90% kampu ir nuleisti ant zemes, bet jos nepaliesti. Bus idomu paziureti :D
Page 2 of 2 «  1  »