Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 May 12 19:58  
Nemaciau jokios tavo nuomones apie bloga , istikruju tai tu cia nuo pat pradziu mane megini pult :)) .. gi komentarai yra paskaityk .. po galais .. .. beje tu pradejai kalbet angliskai .. tai as tau ir atsakiau angliskai .. po kas antro sakinio nieko as angliskai nerasiau .. beje as angliskai rasiau ir parasiau butent taip kaip norejau .. jei neturi ka pasakyt , tai kita karta geriau ir nesakyk .. issisemei tu kiek matau nieko taip vertingo ir neparasius iki siol .. kokios svetimos kalbos zodziu kisinejimas ?? .. tu kaip koks bugnas megsti skambet taciau nieko ir nepasakai .. ir isviso prie ko cia ta anglu kalba ..

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 May 12 00:05  
As sugebu priimt korektiska kritika , o ne stengtis interpretuot kas ten kam nepatinka .. tarkim tau ;) .. tu nepateikei jokios kritikos .. tai nebuvo kritika is tavo puses .. ;) ... tu kiek pastebejau megsti jaustis "lyg" viska zinotum .. tiek daug atsiskleidi lyg .. taciau nei tu apie mane pataikai ir NEI KIEK apie save nekalbi .. tad dabar jau pasirinkai but ironiska ar netgi sarkaztiska ? .. tu manes nepazysti ir nematau prasmes susipazint .. kadangi tik "jaukt" kiek pastebejau viska megsti ir teist .. provokuot .. kad tik pamatytum su kuo bendrauji apart atsiskleisdama pati .. jei nori susipazint pradek nuo saves , o ne nuo kito ... mat anglu gramatiniu klaidu pridariau tai as anglu nemoku ? ;D woow ! kritika verta medalio .. ir siaip jau nebutina but anglu , kad moket anglu kalba .. ne ta zmogu "badyt" bandai .. pamegink su jaunesniu tikriausiai daug nervinsis ir nesupras kodel tu jam nepatinki :))

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 May 11 20:38  
Alla, tu tikrai perdaug skiedi kazko savo galvelej .. negebi sudomint tai nemanau , jog verta tau megint "kaisiot" pagaly kol prades kazkas "veikt" .. to ka tu isreiski as net kritika nepavadinciau .. tai konkretus cinizmas .. , kazkokia gal net paslepta neapykanta .. tau nelabai net svarbu ant ko issiliet svarbu , jog issiliet ane ? .. tai kz .. jei tu save cia pateiki kaip Moteri , kuri yra ta , kuri tiesiog gali but visoms pavyzdys tai as tuomet net nesuprantu tokio "moteriskumo" prasmes ir reiksmes .. eik gal kam kitam uz "usu" patampyk matau tave tai veza :D .. jei jau stumi tai bent jau stumtum , jog butu verta reaguot .. tu cia isvis nezinau i kurias lankas saudai .. man toks vaizdas , jog ne ta "bernioka" paturejai tai dabar as kaltas del visko jo ? ;DD .. uzjauciu ir tiek .. jei as toks blogas tai bendrauk su kitu .. simple .. su savo tokiu poziuriu ir bendravimu tu manes visiskai nei jaudini nei domini nei ikvepi nei isjudini is vietos .. gal vistik tu pati gali atsakyt i klausima .. kodel man verta su tavim bendraut? .. tiesiog megsti turbut daug nereiksmingai kalbet .. i don't have time for this ..

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 May 10 22:02  
As tikrai ne anglas ir jei Moterie lietuviskai nepradesi kalbet teks keliaut tau i uzsieni ! :D just for the blow ;) :*

Ova (Ooooovvaaaa, 35) 2011 May 09 22:56  
OK ! ! Your English words almost blew me instantly =)) But i am not that kind of person which could take that like a bad thing from you .. cynics always have the powers to judge someone else without revealing themselves .. you not first and last cynic for sure which i will meet .. but really you think you look more powerful with your English words ?? .. i am not trying to look cool or good at ALL ! ! .. i am just sometimes find myself better expressing in English words .. that's it ;) try to blow me next time ;) .. and thank you for Your time .. it made me more visible :Pp ;) :)) I am who i am ... i am not trying to look better or badder it's just the way i am .... if you don't like me just blow me ;) :* and sure you will ..
Page 2 of 3 «  1  | 3  »