RURU LTLT ENEN ITIT
Blogai

Dažniausios vaikinų klaidos

2013 05 07 | raktiniai žodžiai:

-2

Kai pasižiūriu į vaikinų anketas, aš daug ko nesuprantu. Labiausiai nesuprantu, kaip tikitės pritraukti merginų dėmesį susikūrę anketą, kurioje atbaido viskas iš eilės:
1. Nickas. Jei jūs, vyrai, įsivaizduojat, kad tokie nickai kaip "Kests", "Danyla", "Dulikas", "Rolas123" "Hamburgeris", "Nepomniu_svojego_imeni" arba "ass99" yra labai kieti, tai reikėtų iš jūsų atimti visus pinigus, nes pas jus fantazijos tikrai nėra. Ir dėl viso pikto pasitikrinkit nicką anglų-lietuvių žodyne. Įdomumo dėlei bent pažiūrėkit ką reiškia "ass".
2. Nuotrauka. Atrodo, kad kartais geriau jau nuotraukos visai nebūtų... Susiraukęs veidas, šešėlis, treningai su trim juostelėm, o geriausi vaizdai - alkoholio taurės ir buteliai aplinkui. Gal norite merginas sužavėti savo žalingais įpročiais? Telefonu darytos bele kokio ryškumo nuotraukos. Pusnuogis kūnas prie WV Golf.
3. Anketos turinys. Parašymas: "daugiau apie mane - kai parašysi laišką". Kas čia per marketingas??? Tipo, paslaptingumas traukia??? Dar vienas variantas, cituoju: "Kodėl seksas geriau uz ralį???Hmmmmmmmmmm>>>>>.Todėl...esi visada garantuotas ,kad tavo GUMA-NAUJA". Ir toje pat anketoje įrašytas klausimas: "Kas per velniava,kur dingo mandagios moterys?????????". Nu aš nuoširdžiai neįsivaizduoju kaip mandagiai reaguoti į tokius "kultūringus juokelius".
Dar viena citata: "Vyras ieško draugės, plaukai tiesūs lygūs, geltonos spalvos, akys mėlynos. Paveiksliuko neieškau, man reikia gyvos ir realios, ir kuri manęs nebijo ir visa kita." Ir daugybė panašių perlų.
4. Pirmas laiškas. Kodėl turėčiau vargintis atsakyti, jei ateina praktiškai tuščias laiškas su "labas" arba veiduku. Tiek ir tedomina mergina, jei bent kelių žodžių nesukuriat. Žr. punktą apie fantazijos nebuvimą.
5. Makaronai. Na, jei mergina svajoja apie vedybas ir nepastebi, kaip ieškantis tik greito nemokamo sekso vaikinas jai apvynioja visas ausis makaronais, pati kalta. Bet bandymai įrodyti, kad asilas yra žirgas su sparnais atrodo patetiškai ir užknisa. Dar užknisa dingimai tylomis ir neatsakinėjimas, bet kartais ir aš taip darau, tai nemėtysiu šitų akmenų.
Ką čia parašiau, labai daug kam nepatiks, bet man dėl to taip giliai vienodai, kad komentuokit kaip norit. Galiu už jus pasakyti ką galvojat: pati pasižiūrėk į veidrodį, tavo anketa atrodo dar baisiau, šita idiotė visiškai nesupranta jumoro ir t.t. Ką galvoju, tą ir rašau, o jūsų nuomonei sočiai vietos komentaruose ir nebūtinai ji man rūpi.
Komentarai(9)
jennylove331 (Jenny, 36) 2014 Lapkričio 04 02:36  
Mano vardas jenny gražus ieškote jauna mergina. Aš ieškau meilės dalytis nuomonėmis ir kultūrų. Aš tiesiog skaityti savo profilį ir įdomu jūsų profilyje ir man patinka mums reikia friends prašome susisiekti su manimi adresu ([email protected]) daugiau informacijos apie save ir aš atsiųsime jums mano nuotraukos į kitą laišką,
ačiū

marson (Sofia, 37) 2013 Spalio 21 04:16  
Sveiki mieli.
Mano vardas yra Favour. Aš tik pamačiau savo profilį šiandien pazintys., Ir aš nusprendžiau kreiptis į jus. Prašome maldauju turėkite šiek tiek laiko už mane. Prašome susisiekti su mane atgal tiesiai į savo privatų elektroninio pašto adresu
([email protected]) taip, kad i atsiųs savo duomenis ir viskas apie mane. Prašome susisiekti su manimi šioje svetainėje.
([email protected])
========================
Hello dearest.
My name is Favour. I just saw your profile today at pazintys., and i decided to contact you. Please i beg you to please have a little time for me. Please contact me back direct to my private email at
( [email protected] ) so that i will send my details and everything about me. Please don't contact me on this site.
( [email protected] )

Odisejas_1 (Saulius, 58) 2013 Gegužės 20 22:11  
Kitame žmoguje gerus dalykus įžiūri tie, kas ruošiasi jį nurengt ...:)))
Na bet čia pašposijimai kriminaline tematika, o jei rimtai ,tai Paulius šį tą atspėjo, ką buvau nutylėjęs tarp savo anketos eilučių.Apskritai, kartais tyla informatyvesnė už galingiausia aparatūra transliuojamą melą.

Avril (Lavigne, 28) 2013 Gegužės 20 16:04  
Pauliau, respect už gebėjimą įžiūrėti kitame žmoguje gerus dalykus. Tai daug pasako apie tave patį.

Odisejas_1 (Saulius, 58) 2013 Gegužės 14 06:36  
Dėkavoju už karmos taškus :)
Einu ,pavartysiu albumus, gal rasiu kokią fotografiją ne prie bakūžės...
Ką dar parašyt apie save - neišmanau, esu baisiai statistinis asmuo, ne kokia išskirtinė persona, ne prie valdžios ir ne TV ekranus užpildau :(

Puslapis 1 iš 2 «  2  »
Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Švenčia gimtadienį